Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dzūkijos aplinkosaugininkų išgertuves sugadino signalizacija, prireikė ir policijos

Darbo dienos vakarą Dzūkijos sostinėje, prie Kauno gatvėje esančio Alytaus aplinkos apsaugos departamento (AAD) atvyko policijos pareigūnai, pasakoja Alytusplius.lt. Buvo pranešta, kad pastato rūsyje yra trys neblaivūs AAD darbuotojai, o vienas esą netgi griebėsi smurto prieš juos netikėtai užklupusį ir filmuoti pradėjusį asmenį.
Alkoholio matuoklis
Alkoholio matuoklis / Martyno Vidzbelio/Scanpix nuotr.

Ketvirtadienį 18.43 val. policijoje buvo gautas pranešimas, kad Alytaus aplinkos apsaugos departamento pastate gali būti trys neblaivūs darbuotojai. Apie tai pranešęs vyriškis (apsaugininkas) informavo, kad laukia pareigūnų vietoje. Įvykį jis bandė ir filmuoti.

„Pranešėjas paaiškino, kad suveikus saugos signalizacijai, jis atvyko patikrinti patalpų, kadangi yra už tai atsakingas. Jis teigė, kad jam užėjus į rūsyje esančias patalpas, ten rado tris jam žinomus darbuotojus, kurie, pasak jo, vartojo alkoholinius gėrimus ne darbo metu, bet darbovietės patalpose“, – žinią pranešusiam portalui komentavo Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Kristina Janulevičienė.

Atvykus policijai, įvykio vietoje buvo rastas pranešėjas ir tik vienas iš trijų asmenų, kurie buvo įvardinti kaip neblaivūs. Pareigūnai patikrino vietoje buvusio vyriškio blaivumą ir paaiškėjo, kad jis išties neblaivus – aplinkosaugininkui nustatytas 1,98 promilės girtumas.

Aplinkos apsaugos departamento Komunikacijos skyrius Alytusplius.lt pateikė lakonišką atsakymą: „Šiuo metu aiškinamasi šio atvejo aplinkybes, atliekamas tyrimas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius