Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunas vyras išėjo iš namų Valčiūnuose ir negrįžo: „šukuojami“ miškai, prašoma atsiliepti ką nors žinančius

Vilniaus rajone, Valčiūnuose, ieškoma dingusio jauno vyro. Į paieškas įsitraukė policijos pareigūnai, ugniagesiai ir savanoriai, tačiau kol kas ieškomo Edvardo Rudžio surasti nepavyko.
Dingęs Edvardas Rudis
Dingęs Edvardas Rudis / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Dingo žmogus

1989 m. gimimo vyras dingo sausio 28 d. Socialiniame tinkle „Facebook“ artimieji, draugai ir visi neabejingi dalijasi tokia žinute:

„Nuo šeštadienio (01-28) šeima negali susisiekti su Edvardu Rudžiu. Išėjęs iš namų Valčiūnuose taip ir negrįžo. Prašau, gal kas turite kokios informacijos, gal matėte jį šiomis dienomis. Bet kokia informacija svarbi! Dokumentai likę namie, policijai paieška paduota“.

Šeštadienį, kaip skelbiama, policija, draugai ir savanoriai, norintys padėti, nuo ryto susirinko Valčiūnuose „šukuoti“ miškų.

Turinčius informacijos prašoma susisiekti numeriais: +370 64672804;

+370 674 47 969 arba paskambinti policijai 112.

Lietuvos policijos duomenimis, E.Rudis yra maždaug 180 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, turi nedidelę barzdą. Plaukai šviesūs, trumpai kirpti, kaktoje truputį praplikęs. E.Rudis dėvėjo tamsiai mėlynos spalvos striukę, tamsios spalvos kelnes, avėjo juodus kedus. Taip pat dėvėjo juodą pūkuotą, ausis dengiančią kepurę. Su savimi turėjo juodą kuprinę.

Portalas delfi.lt pranešė, kad vienoje paieškų aptikti keli daiktai, kaip manoma, priklausantys ieškomam vyrui, tačiau jo buvimo vieta iki šiol nenustatyta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius