Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eismas kelyje pro Gariūnus be avarijų vilniečiams jau tampa neįsivaizduojamas

Daužyti automobilius ir trikdyti eismą kitiems jo dalyviams kai kuriems vilniečiams jau tampa savotiška kasdiene norma. Ne išimtis ir šis penktadienis, kai vairuotojai vėl neišvengė avarijų (ir spūsčių) Oslo, Gariūnų, Kirtimų gatvėse, Savanorių prospekte ir Gerosios Vilties transporto žiedo prieigose.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Reidas Vilniuje“

„Už Gariūnų link Trakų bum... Fura su lengvąja.. Formuojasi kamščiai“, – svetainės „Facebook“ profilyje „Reidas Vilniuje“ vienos lankytojos parašytas komentaras atspindi tipinę situaciją miesto eisme.

Vilniečiai ir čia vairuojantys miesto svečiai pastabėjo, kad avarijos aplink Gariūnų turgavietę ir Gerosios Vilties žiedą pastarosiomis dienomis tapo kasdienybę.

Kokių klaidų ir problemų eismo dalyviai minėtose gatvėse neišvengė šiandieną, atsispindi „Reido Vilniuje“ grupės lankytojų paviešintose nuotraukose.

15min primena, kad lygiai prieš savaitę kelyje už Gariūnų į Trakų pusę (Kirtimų g.) įvyko masinė itin skaudžius padarinius turėjusi avarija, kuomet sunkvežimis vieną lengvąjį automobilį prispaudė ir pražudė jo vairuotoją. Kitiems eismo dalyviais šis įvykis, regis, didesnio įspūdžio nepadarė. Vairuotojai komentaruose svarsto, kad galbūt avaringumą sumažintų nebent sugriežtintos važiavimo sąlygos: galbūt greitį magistralinėse gatvėse reikia mažinti iki 60 km/val. ir griežtai jį kontroliuoti?

15min primena, kad maksimalus leistinas greitis Gariūnų gatvėje tarp turgavietės ir aplinkkelio ilgą laiką buvo 70 km/val., tačiau neseniai šį apribojimą nuspręsta sušvelninti iki 90 km/val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius