-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 15 /13:27

Eismo nelaimė Žolinės rytą: ties Imbrado kaimu susidūrė mašinos, „Audi“ vairuotojas žuvo

Šiandien 09.14 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Zarasų rajone, Imbrado seniūnijoje, ties Imbrado kaimu susidūrė du lengvieji automobiliai. Pirminiais BPC duomenimis, vienas žmogus prispaustas. Medikams 18-mečio „Audi“ vairuotojo išgelbėti nepavyko.
Nemenčinės plente tragiška „Honda“ ir „Audi“ kaktomuša Vilniuje
Asociatyvi iliustracija: greitoji, policija, eismo įvykis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Į įvykio vietą išsiųstos Zarasų priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai bei Utenos apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Viename iš susidūrusių automobilių įkalintą jauną vyrą ugniagesiai gelbėtojai išlaisvino ir perdavė medikams. Nukentėjusysis išvežtas į ligoninę, tikslesnių duomenų apie jo sveikatos būklę iš pradžių nebuvo, tačiau popietę Policijos departamento budėtojai paskelbė juodą žinią: jaunutis „Audi“ vairuotojas (gim. 2002 m.) ligoninėje 12.50 val. mirė.

Policijos departamento fiksuotas duomenimis, rugpjūčio 15 d. apie 9 val. 10 min. Zarasų r., kelio Zarasai–Bradesiai–Obeliai 9-ame km, automobilis „Audi A3“, vairuojamas jaunuolio (g. 2002 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Volvo V70“, vairuojamu vyro (g. 1990 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Audi A3“ vairuotojas, kuris tą pačią dieną 12 val. 50 min. nuo patirtų sužalojimų ligoninėje mirė. Tą pačią dieną apie 16 val. 32 min. į ligoninę kreipėsi automobilio „Volvo V70“ vairuotojas (g. 1990 m.) ir automobilio „Volvo“ keleivis (g. 1990 m.), kurie, suteikus med. pagalbą, išleisti gydytis ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 281 str. 5 d.

Tragiško „Audi“ ir „Volvo“ susidūrimo užmiesčio kelyje aplinkybės dar tiriamos, tačiau jei bus patvirtinta, kad dėl nelaimės yra atsakingas žuvusysis, baudžiamąją bylą neišvengiamai tektų nutraukti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius