Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ekskomisarų biuro“ viceprezidentas Arvidas Januška apie įtarimus gerai dirbusiam pavaldiniui: „Visiems didžiulis šokas“

Įtariamasis keturguba žmogžudyste Egidijus Anupraitis nuo šio mėnesio pradžios buvo įsidarbinęs bendrovėje „Ekskomisarų biuras“. Įmonės vadovas 15min papasakojo, kad tarnyboje vaikinui ginklo nereikėjo, jam pavestas užduotis naujokas atlikdavo puikiai, o paviešinti įtarimai E.Anupraičiui jo kolegas ir vadovus tiesiog šokiravo.
Asociatyvi iliustracija: uniformuotas Ekskomisarų biuro apsaugininkas
Asociatyvi iliustracija: uniformuotas „Ekskomisarų biuro“ apsaugininkas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Bendrovei „Ekskomisarų biuras“ vadovaujantis Arvidas Januška antradienį 15min teigė, kad masine žmogžudyste įtariamas Egidijus Anupraitis buvo įsidarbinęs biure nuo kovo 1 dienos.

„Jo darbas buvo viešosios tvarkos palaikymas, jis dirbo komandoje su kitais kolegomis, prižiūrint pamainos vyresniajam“, – teigė A.Januška.

Bendrovės vadovas pabrėžė, kad Egidijaus darbas buvo be šaunamojo ginklo. Tai reiškia, kad pagal darbo specifiką ir atliekamas užduotis pistoleto turėti E.Anupraičiui paprasčiausiai nereikėjo.

„Būtent ta darbo vieta ir buvo laisva, mes jį priėmėme darbui be šaunamojo ginklo. Jis turėjo policijos išduotą apsaugos darbuotojo pažymėjimą, to užteko, kad jis galėtų pas mus įsidarbinti“, – pasakojo A.Januška.

Kauno apskrities VPK nuotr./Egidijus Anupraitis
Kauno apskrities VPK nuotr./Egidijus Anupraitis

Jis paaiškino, kad jeigu E.Anupraičiui būtų reikalingas ginklas darbe, tarnybinio ginklo išdavimo procedūrą būtų tekę inicijuoti pačiam darbdaviui.

„Kolegos, kuriems su Egidijumi Anupraičiu teko tiesiogiai dirbti, nieko tokio, kas galėtų kelti nerimą, jo elgesyje ar charakteryje nepastebėjo“, – tvirtino 15min pašnekovas. A.Januška pridūrė, kad pažintis su šiuo kolega dar buvo gana paviršutiniška, nes jis „atidirbo tik kelias pamainas.“ Tačiau Egidijus dirbdavo gerai, jokių priekaištų iš vadovų ar kolegų jis nėra sulaukęs.

Kokius konkrečiai objektus jis saugojo ar kokiuose renginiuose užtikrino viešąją tvarką, „Ekskomisarų biuro“ vadovas nedetalizavo.

„Visiems didžiulis šokas. Niekas negalėjo tuo patikėti, kai buvo paskelbti tie įtarimai“, – kalbėjo A.Januška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius