Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekspertai neabejoja, kad „Bajorkiemis“ buvo padegtas

Restoraną „Bajorkiemis“ sunaikinusio gaisro aplinkybes tiriantys pareigūnai gavo nenuginčijamų įrodymų, kad buvo įvykdytas tyčinis padegimas, rašo portalas lrytas.lt.
Gaisras niokojo „Bajorkiemį“
Gaisras niokojo „Bajorkiemį“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ištyrus gaisravietėje paimtus mėginius rasta naftos produktų garų pėdsakų. Remiantis pateiktais faktais neabejojama, kad milžiniško medinio namo viduje buvo išlietas nemažas kiekis degaus skysčio. Dėl didelės vertės turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu pradėtą ikiteisminį tyrimą atlieka Kaišiadorių rajono policijos komisariato kriminalistai.

Kriminalistams gavus išvadas, kad gaisravietėje rasta naftos produktų garų pėdsakų, laukiama, ką atsakys kitus tyrimus atliekantys ekspertai. Tačiau sulaukus ir jų išvadų, situacija iš esmės nepasikeis, jau dabar niekas neabejoja, kad medinis restoranas buvo sudegintas tyčia.

Gaisras kilo ir restoranas supleškėjo naktį, o kitą dieną Aukščiausiasis Teismas paskelbė nutartį, kad restorano turtas lieka įkeistas bankui „DNB Nord“. Turtas priklauso bankrutuojančiai įmonei, jį valdo bankroto administravimo įmonė „Verslo valdymo ir restruktūrizacijos centras“. Bendrovė į teismą kreipėsi motyvuodama, kad buvęs „Bajorkiemio“ savininkas turtą neteisėtai įkeitė bankui. Bankroto administratorius taip pat yra apskundęs teismo sprendimą nugriauti visus restorano pastatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius