-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ekspertai neatmeta, kad aktoriaus Šapranausko automobilis galėjo užsidegti (nuotraukos)

Policijos ir ugniagesių ekspertai kol kas nesutaria, kodėl pirmadienio naktį Vilniuje užsiliepsnojo aktoriaus Vytauto Šapranausko prabangus BMW. Policijos ekspertai mano, kad tai savaiminis užsidegimas, tuo tarpu ugniagesiai neatmeta padegimo galimybės.
Sudegęs BMW X5
Sudegęs BMW X5 / 15min.lt nuotr.
Temos: 2 Padegimas BMW

Policijos versiją tarsi netyčia per apklausą palaikė iraktorius V.Šapranauskas. Jis nėra nusiteikęs bendrauti su žiniasklaida ir apie šį incidentą žurnalistams nieko nepasakoja. Tačiau 15min.lt tapo žinoma, kad per apklausą policijoje aktorius užsiminė, jog turėjo problemų dėl 2003 m. pagamintame automobilyje BMW X5 įmontuotos dujų įrangos.

„Apskritai automobilis gesdavo dažnai", – policijos tyrėjams sakė aktorius, teigia 15min.lt šaltiniai.

Gaisras išperkamosios nuomos bendrovei „Hansa lizingas" priklausančiame automobilyje BMW, kuriuo važinėjo aktorius V.Šapranauskas, kilo pirmadienį apie 3.45 val. S.Konarskio gatvėje. Automobilį akimirksniu apėmė liepsna, atvykus ugniagesiams, jis jau visas degė.

Gaisras mašiną visiškai sunaikino, BMW neberemontuotinas. Nuostolis įvertinas 140 tūkst. litų.

Sudegusį automobilį apžiūrėdami policijos ekspertai atkreipė dėmesį, kad labiausiai apdegė priekinė mašinos dalis, variklio skyrius. Todėl buvo iškelta versija, kad X5 galėjo užsidegti įvykus trumpam jungimuisi mašinos elektros instaliacijoje.

Su tokia versija nenorėjo sutikti ugniagesių ekspertai. Jie teigia, kad „automobilis galėjo būti padegtas". Tačiau kol kas ekspertai jokių degaus skysčio žymių nei automobilyje, nei ant jo išorinių dalių nerado. Nerasta ir jokio indo, kuris būtų panašus į degaus skysčio talpyklą.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kol kas pareigūnai tiria abi gaisro versijas: galimą padegimą ir galimą savaiminį užsidegimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius