Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekspertai nustatė, kad iš Masčio ežero ištrauktas kūdikis gimė negyvas: ar prabils motina?

Policija vis dar prašo pagalbos dėl Masčio ežere rasto naujagimio, bet pirmiausiai siūlo nebesislapstyti pačiai gimdyvei.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Telšių apskrities policijos nuotr.

Telšių apskrities vyriausiajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl mirusio moteriškos lyties kūdikio, kuris 2017 m. liepos 22 d. surastas Masčio ežere, Telšiuose.

Ikiteisminiame tyrime gauta Valstybinės teismo medicinos tarnybos ekspertų išvada patvirtino preliminarų spėjimą, kad kūdikis maždaug 34-tą nėštumo savaitę gimė negyvas. Ant kūdikio kūnelio jokių smurto žymių nerasta.

Ekspertas nustatė, kad kūdikėlis rastas vandenyje praėjus vienai ar dviem savaitėms po gimimo.

Moteriškos lyties kūdikio lavonėlis surastas suvyniotas į audeklus ir įdėtas į polietileno maišelį. Preliminariai, nesant komplikacijų, vaikelis turėjo gimti š. m. rugpjūčio 19-20 dienomis.

Nustačius, kad vaikelis gimė jau negyvas, pareigūnai geranoriškai ragina atsiliepti ir pačią kūdikio mamą.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, turinčius informacijos apie šį įvykį ar jo aplinkybes, atpažįstančius nuotraukoje matomo užkloto savininką ar turinčių duomenų apie moteris, turėjusias gimdyti rugpjūčio pabaigoje, tačiau netekusias vaisiaus.

Nustačius, kad vaikelis gimė jau negyvas, pareigūnai geranoriškai ragina atsiliepti ir pačią kūdikio mamą, kuri tiksliau galėtų paaiškinti įvykio aplinkybes. Informacija yra labai svarbi ir reikalinga teisingam procesiniam sprendimui ikiteisminiame tyrime priimti.

Turint bet kokios informacijos, susijusios su šiuo ikiteisminiu tyrimu, kreiptis į Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus vyresniąją tyrėją Jurgitą Kekienę, tel. Nr. 8 600 69266, Operatyvaus valdymo skyrių, tel. Nr. 8 444 60343, Bendruoju pagalbos centro Nr. 112 arba Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pasitikėjimo telefonu 8 444 60345.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius