-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnų gyventojai, kuri trylikamečiui pardavė cigarečių, gresia bauda iki 50 tūkstančių litų

Moteris, du kartus bausta už neteisėtą cigarečių pardavimą, penktadienį vėl pardavė cigarečių nepilnamečiui.
Elektrėnų policija
Elektrėnų policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK, A.K. (gimusi 1969 m.), gyvenanti Elektrėnuose, Rungos gatvėje šalia Ąžuolyno pagrindinės mokyklos, šiais metais jau du kartus teismo bausta administracine tvarka už neteisėtą cigarečių, paženklintų trečiųjų šalių banderolėmis, pardavimą. Vasario 17 d. Trakų r. apylinkės teismas moteriai skyrė 100 Lt baudą, kovo 30 d. Trakų r. apylinkės teismas jai skyrė 1 tūkst. litų baudą.

Deja, A.K. nepaiso jai skirtų baudų ir ignoruoja Lietuvos Respublikos įstatymus toliau vykdydama neteisėtą prekybą. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai, turėdami informacijos apie A.K. vykdomą nelegalią veiklą, penktadienį stebėjo jos namą ir užfiksavo, kaip atėjo du nepilnamečiai.

17-metis, suskaičiavęs pinigus, juos padavė 13-mečiui draugui. Šis užėjo į pareigūnų stebimą namą ir netrukus grįžo su cigarečių pakeliu „Minsk“, pažymėtu Baltarusijos Respublikos banderole. Vaikas prisipažino, kad cigaretes pirko iš A.K. už 5, 50 lito.

Elektrėnų policijos komisariate pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena. A.K. už akcizais apmokestinamų prekių realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką gresia bauda nuo dvidešimties tūkstančių iki penkiasdešimties tūkstančių litų su šių prekių konfiskavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius