Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnų kioske cigaretės nebeslepiamos palubėse ir šaldytuvuose, šįkart rūkalai rasti praustuve

Elektrėnų savivaldybėje, Vievyje esančiame kioske galima įsigyti ne tik alaus ir užkandžių prie jo, bet ir įvairaus „asortimento“ kontrabandinių cigarečių. Šis kioskas garsus šia savo klestinčia veikla, o policijai jau tapo nuolatinių apsilankymų vieta.
Cigaretės praustuve
Cigaretės praustuve / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Savininkas ne kartą baustas už laikymą ir prekybą kontrabandinėmis cigaretėmis: 2010 m. jam buvo paskirta administracinė 100 litų bauda, 2011 m. – 15 tūkst. litų ir 20 tūkst. litų baudos, tais pačiais metais taikytos dvi ekonominės sankcijos po 10 tūkst. litų, o 2012 metais taikyta ekonominė sankcija pasiekė 20 tūkst. litų baudą.

Vilniaus apskrities VPK nuotr./Cigaretės tarp prekių
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Cigaretės tarp prekių

Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas yra pripažinęs, kad pavojinga verslininko įmonės veikla kelia neigiamas pasekmes visuomenės sveikatai, valstybės ūkiui ir finansinei sistemai, tačiau įmonės savininkas bet kokiais būdais ir priemonėmis siekia komercinių interesų, nepaisant to, kad už pažeidimus įmonė dar 2011 metais yra netekusi licencijos verstis mažmenine prekyba tabako gaminiais.

Trečiadienį Elektrėnų policijos komisariato Prevencijos poskyrio pareigūnai, vykdydami kovos su kontrabanda priemones, minėtame kioske vėl rado 203 įvairių rūšių cigarečių pakelius su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Tik šį kartą jos nebuvo paslėptos palubėse ir šaldytuvuose, o tiesiog sukrautos tarp prekių ir praustuve.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad eilinį kartą verslininkui teks papildyti valstybės iždą nemaža bauda, skaičiuojama dešimtimis tūkstančių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius