-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnų kriminalistai sulaikė prekyba narkotikais įtariamus asmenis

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai 2011 m. kovo mėn. pabaigoje Elektrėnuose sulaikė 20-metį anksčiau teistą šio miesto gyventoją, kuriam buvo įteiktas pranešimas apie įtarimą dėl narkotinių medžiagų platinimo Elektrėnuose.
Konfiskuoti narkotikai
Konfiskuoti narkotikai / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, Trakų rajono apylinkės teismas minėtam asmeniui skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 2 mėnesiams.

Elektrėnų PK pareigūnai, tęsdami ikiteisminį tyrimą, ketvirtadienį pasitelkę Vilniaus apskrities VPK Mobilios kuopos pareigūnus Vilniuje, Grigiškėse, su įkalčiais (įtariama – heroinu) sulaikė anksčiau teistus, apie 30 m. amžiaus šio miestelio gyventojus (iš jų viena mergina), kurie Grigiškėse prekiavo narkotine medžiaga (heroinu) ir tiekė ją į Elektrėnų miestą.

Minėti asmenys sulaikyti ir artimiausiu metu Trakų rajono apylinkės prokurorai spręs klausimą dėl kreipimosi į teismą skirti kardomąją priemonę – suėmimą.

Šiais metais Elektrėnų PK pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą ir į teismą perdavė (prokuratūrai kaltinamojo akto surašymui) ikiteisminio tyrimo medžiagą dėl 12 nusikalstamų veikų, kuriose asmenys įtariami narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimu. Ikiteisminį tyrimą kontroliavo ir koordinavo Trakų rajono apylinkės prokuratūra.

Elektrėnų PK dėkoja Elektrėnų gyventojams už aktyvią pagalbą kovojant su tokio pobūdžio nusikaltimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius