-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnų patruliams įkliuvo „poilsiautojai“ su narkotikais

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Reagavimo skyriaus patruliai vėl sulaikė asmenis, kaip įtariama, turėjusius narkotinių medžiagų.
Jaunuolių sulaikymas
Jaunuolių sulaikymas / Kadras iš filmuotos medžiagos

Vasario 1 d. apie 22 val. pareigūnai, patruliuodami Elektrėnų sav., Vievio sen., Panerių k., sniege pastebėjo pėdsakus, vedančius į Panerių dvarą, ir netoliese stovinčius automobilius BMW ir „Opel“. Kadangi pastatas negyvenamas ir nenaudojamas, todėl pareigūnai nusprendė patikrinti patalpas ‒ čia „poilsiavo“ keturi devyniolikos, dvidešimt vienerių, dvidešimt dvejų ir dvidešimt penkerių metų Vilniaus r. savivaldybės gyventojai.

Devyniolikmečio jaunuolio apžiūros metu rasta žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, įtariama, kanapės, o pas dvidešimt vienerių metų jaunuolį rastas ir paimtas su minėtų medžiagų liekanomis mechaninis, smulkinimui skirtas malūnėlis.

VIDEO: Elektrėnų patruliams įkliuvo „poilsiautojai“ su narkotikais

Dvidešimt penkerių metų automobilio „Opel“ savininkas nurodė, kad daiktadėžėje yra narkotinė medžiaga, priklausanti devyniolikmečiui draugui, pas kurį jau rasta tos pačios medžiagos. Pastarasis tai neigė.

Prisipažinus, kad iki atvykstant pareigūnams, jie vartojo narkotines medžiagas, jaunuoliai pristatyti į Elektrėnų ligoninę apsvaigimui nuo narkotinių medžiagų nustatyti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. (Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius