-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnų policininkus papjauti grasinusi girta moteris buvo tramdoma elektrošoku

Elektrėnų policininkams apie smurtą šeimoje pranešusią moterį teko tramdyti elektros šoku. Girta motina nenorėjo atiduoti be priežiūros paliktų dviejų vaikų, todėl policininkus puolė peiliu.
Elektrošokas
Elektrošokas / Telšių policijos nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Praeitą šeštadienį, vidurdienį, Elektrėnų policijos komisariate buvo gautas Elektrėnų gyventojos pranešimas, kad namuose prieš ją smurtauja neblaivus ir agresyvus vyras, o pareigūnų ji lauks prie namų.

Operatyviai reagavę į šį pranešimą ir atvykę į nurodytą vietą, pareigūnai pranešėjos nerado, į telefoninius skambučius ji neatsiliepė. Tikslinant informaciją buvo nustatyta, kad pareiškėja namuose be priežiūros paliko septynerių ir vienerių metukų vaikus.

Bendradarbiaujant su Vaikų teisių apsaugos tarnyba, nedelsiant buvo priimtas sprendimas paimti vaikus ir perduoti juos globos namams. Ne už ilgo pasirodžiusi neblaivi motina atsisakė atiduoti vaikus.

Nevykdydama teisėtų pareigūnų reikalavimų leisti medicinos darbuotojai apžiūrėti vaikus, bute ji pasipriešino pareigūnams, juos puolė peiliu, grasino „papjauti“ vieną iš pareigūnų.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad moteris sustabdyta tik panaudojus elektros impulsinį prietaisą, ji sulaikyta ir uždaryta į areštinę dviem paroms. Policijos komisariate moteriai nustatytas 1.87 promilės girtumas.

Elektrėnų policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui. Sulaikytajai paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir periodinis registravimasis policijos įstaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius