Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnuose ugnis toliau naikina ūkinius pastatus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 23 gaisrai ir 13 kitų gelbėjimo darbų, kuriuos atliko valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Žmonių aukų gaisruose buvo išvengta, o ugnis tik niokojo gyventojų turtą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Praėjusią naktį Klaipėdoje, Baltijos prospekte, užsidegė lengvasis automobilis Renault Scenic. Gaisro metu išdegė variklio skyrius, sudegė priekinės padangos, nuo karščio išdužo stiklai. Ugnis taip pat apdegino ir šalia stovintį kitą lengvąjį automobilį Audi 80. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Dar vienas automobilis – vilkikas MAN su puspriekabe KRONE, priklausantis UAB ,,Transekspedicija”, pirmadienį ryte buvo rastas visiškai sudegęs Kazlų Rūdos savivaldybėje, miške šalia Kazlų Rūdos–Pažėrų kelio. Įtariama, kad sunkvežimis buvo padegtas. Įvykis tiriamas.

Dėl neatsargaus žmogaus elgesio pirmadienį ryte Vilkaviškio rajono Mažųjų Būdežerių kaime užsidegė A.M. ūkinis pastatas. Ugniagesiams atskubėjus į gaisro vietą, medinis tvartas degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė pastatas, jame sukrautas šienas bei viduje buvę naminiai gyvuliai ir paukščiai.

Ūkinis pastatas vakar ryte liepsnojo ir Švenčionių rajono Pabradės miestelyje. Čia ugnis nuniokojo J.S. priklausantį tvartą, apdegė jo sienos ir lubos. Gaisro priežastys tikslinamos.

Dar du ūkiniai pastatai vakar vakare užsiliepsnojo Elektrėnuose, prie sodų bendrijos ,,Šviesa”. Ugnis sunaikino šiuos medinius pastatus, tačiau ugniagesiams pavyko nuo ugnies išgelbėti dar kitus 6 šalia stovinčius statinius ir 2 šieno stirtas. Manoma, kad pastatai buvo padegti. Elektrėnuose tokių padegimų pastaruoju metu smarkiai padaugėjo. O šis įvykis, kaip ir ankstesni, tiriamas.

Pirmadienį vakare Kaune, sodų bendrijoje ,,Rykštynė”, užsiliepsnojo R.D. sodo namelis. Gaisro metu sudegė ir sukrito stogas, nudegė ir visos medinės jo konstrukcijos. Gaisro priežastys aiškinamos.

Šiąnakt Ukmergės rajono Reniūnų kaime užsidegė nenaudojamas ir apleistas gyvenamasis namas. Per gaisrą sudegė namo stogas, stipriai apdegė rąstų sienos, išdegė vidus. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius