-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estas pasieniečiams įkliuvo prie Vokietijoje vogto automobilio vairo

Lazdijų rajone Kalvarijos pasieniečiai sulaikė , įtariama, Vokietijoje pavogtą 2012 m. laidos automobilį „Ford B-Max“. Jį į Lietuvą atvairavo estas.
Sulaikytas vogtas automobilis „Ford B-Max“
Sulaikytas vogtas automobilis „Ford B-Max“ / VSAT nuotr.

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, antradienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai ties Lazdijų rajono Akmenių kaimu, kelyje Seinai – Lazdijai, patikrinti sustabdė į Lietuvą iš Lenkijos įvažiavusį automobilį „Ford B-Max“ vokiškais valstybiniais registracijos numeriais. Mašiną vairavęs 42 metų Estijos pilietis VSAT pareigūnams pateikė tvarkingus asmens dokumentus.

Kalvarijos pasieniečiai, tikrindami 2012 m. pagamintos transporto priemonės duomenis, išsiaiškino, kad šis automobilis nuo šių metų liepos pradžios kaip pavogtas yra ieškomas Vokietijos teisėsaugininkų.

Informaciją apie tai, iš kur estas gavo šį automobilį, tikrins ikiteisminį tyrimą dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo pradėję VSAT Lazdijų rinktinės pareigūnai. Už tokį nusikaltimą gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų. Estą pasieniečiai uždarė į areštinę. „Ford B-Max“ saugomas VSAT Lazdijų rinktinėje.

Šiemet pasieniečiai iš viso sulaikė 90, įtariama, vogtų  transporto priemonių, kurių ieškojo Lietuvos bei užsienio šalių teisėsaugininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius