Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Etatinė Panevėžio vandalė toliau nerimsta: visiškai girta išdaužė teismo langus

Antradienį vakare sulaukus pranešimo apie išdaužytus Panevėžio apygardos teismo langus, policija netrukus sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamą jauną moterį ir nė kiek nenustebo, kad tai – daugybę kartų panašiai jau pasielgusi jauna moteris. Nors anksčiau ji ne kartą bausta dėl tokių poelgių, tačiau nuo pastarojo grįžimo į laisvę, tai jau trečiasis ikiteisminis tyrimas atliekamas jos atžvilgiu.
Šiame pastate veikė Žydų gimnazija, o dabar įsikūręs Panevėžio apygardos teismas, Elektros g.9
Panevėžio apygardos teismas / K.Mikoliūnaitės nuotr.

Pasak Policijos departamento, pranešimas apie plyta išdaužytus Elektros gatvėje stovinčio teismo langus buvo gautas po septintos valandos vakaro.

Pareigūnai sulaikė 1991 metais gimusią įtariamąją ir uždarė ją į areštinę. Etatinei pažeidėjai šįkart nustatytas 2,91 promilės girtumas.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šis įvykis – jau trečiasis panašus moters poelgis per pastaruosius metus, kurį tiria policija.

Neseniai ta pati jauna moteris išdaužė ir savivaldybės langus, o gruodžio mėnesį viešąją tvarką ji pažeidė vietos ligoninės priimamajame.

Pasak Panevėžio apskrities policijos atstovo Tado Martinaičio teigimu, moteris anksčiau yra ne kartą bausta už panašius poelgius, paskutiniąją laisvės atėmimo bausmę ji baigė atlikinėti pernai rudenį, tačiau grįžusi į laisvę nenustojo pažeidinėti įstatymų.

„Ji yra pastoviai vartojanti alkoholį, neturinti pastovios gyvenamosios vietos. Ne vieną kartą atlikusi laisvės atėmimo bausmę, tačiau grįžta ir vėl pradeda“, – sakė policijos atstovas.

Anksčiau ji yra ir dar kartą akmeniu išdaužusi miesto savivaldybės langą, apgadinusi greitosios medicinos pagalbos automobilį, dariusi kitus pažeidimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius