-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 27 /16:20

Fabijoniškėse automobilis BMW perėjoje partrenkė pėsčiąją

Vilniuje užfiksuota avarija, kurios metu sužalota moteris.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pranešimą apie eismo nelaimę sostinės specialiosios tarnybos gavo trečiadienį maždaug 15.45 val.

Pagal pirminę informaciją, Vilniuje, Fabijoniškių gatvėje, automobilis partrenkė žmogų.

Teigiama, kad per gatvę ėjusi vidutinio amžiaus moteris buvo sužalota. Į įvykio vietą skubiai išsiųsti greitosios pagalbos ir policijos ekipažai.

15min.lt fotoreporteris Julius Kalinskas iš įvykio vietos informavo, kad pėsčiąją sužalojo 3-iosios serijos BMW vairuotojas. Nelaimė įvyko Fabijoniškių gatvės pėsčiųjų perėjoje, ties vadinamuoju oranžiniu namu (toje pačioje vietoje, kur užpraėjusią savaitę rytinio piko metu sužalotas per perėją ėjęs nepilnametis).

Nukentėjusioji skubiai išvežta į ligoninę, tikslesnių duomenų apie jos sveikatos būklę kol kas nėra.

15min.lt trečiadienį jau atkreipė vairuotojų dėmesį į sudėtingesnes eismo sąlygas (žr. susijusius str.). Iki pietų avarijų buvo nedaug, tačiau pavakarę eismo įvykių su nukentėjusiaisiais padaugėjo.

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio atstovai pranešė, kad 15.50 val. sostinės Šnipiškių rajone, Utenos ir Linkmenų gatvių sankirtoje, susidūrė automobiliai „Volvo“ ir „Honda“.

Nukentėjo 32 metų moteris. Pirminiais duomenimis, jai nustatyta kojos trauma.

Kiek anksčiau trečiadienį Vilniaus apskrityje nukentėjo du dviratininkai.

14.31 val. Eišiškių plente, ties posūkiu į Užusienio gatvę, 78-ojo maršruto autobusas kliudė 22 metų merginą, važiuojančią dviračiu. Merginai sužalotos kojos ir rankos. Sąmonės ji neprarado, pagalbą nukentėjusiajai skubiai suteikė greitosios pagalbos ekipažas.

Pasak vieno šio įvykio liudininko, po avarijos Eišiškių plente buvo susidariusi didžiulė transporto spūstis. 15min.lt skaitytojas atkreipė dėmesį, kad kitoje gatvės pusėje yra įrengtas specialus dviračių takas, tačiau dviratininkė kažkodėl rinkosi važiuojamąją dalį.

Kiek anksčiau, apie 12 val., Skaidiškėse, Nemėžio seniūnijoje, dviračiu važiavusį vyrą partrenkė automobilis „Volkswagen“. Nelaimė įvyko prie parduotuvės „Centukas“. Nukentėjęs dviratininkas išvežtas į ligoninę Vilniuje, avarijos aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius