Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

FTB: kaip Komskiai tarnauja žmonėms?

Neseniai Kęstas Komskis vaidino kovotoją su mafija, kurį persekioja Seimo pirmininkė, žurnalistai ir Pagėgių bedaliai. Tačiau kaip yra iš tikrųjų? Pavasarį, kilus skandalui, kai Seimo pirmininkė pareiškė nepasitikėjimą Kęstu Komskiu dėl jo galimų sąsajų su kontrabanda, antikorupcijos komisijos primininkas priėmė gujamo ir skriaudžiamo žmogaus įvaizdį, teigiama LNK pranešime spaudai.
Per FTB – apie kontrabandinę Komskių kunigaikštystę.
Per FTB – apie kontrabandinę Komskių kunigaikštystę. / LNK nuotr.

Turėdamas savo rankose rimtus įtakos svertus, oponentus pradėjo gnaibyti po vieną. Į K. Komskio vadovaujamos Seimo Antikorupcijos komisijos akiratį pateko net Irena Degutienė, tačiau pradėti tyrimai dar nepabaigti. „Ji mūsų akiratin pateko per mediciną, ir dėl statybos, bet jie kažkaip taip ir nuplaukė dideliam paviršiuje, rezultatų nėra“, – klampiai situaciją aiškino Kęstas Komskis.

Seimo narys Kęstas Komskis atsuko ginklą ne tik prieš Seimo pirmininkę, bet ir prieš Birutę, kuri, gatvėje pamačiusi Ireną Degutienė, papasakojo, jog matė, kaip Kęsto Komskio brolis, dabartinis savivaldybės meras Virginijus Komskis rūpinosi prie jos namų purvynuose įklimpusiu, kontrabandą vežančiu vilkiku. Ponią Birutę į teismą padavė Kęsto Komskio brolis Virginijus Komskis.

Kitam Pagėgių gyventojui, neseniai prabilusiam apie brolių Komskių valdymą, taip pat nepasisekė – jis buvo apiplėštas. Elektros įmonės vadovas mano, kad jo pasisakymai ir apiplėšimas – ne atsitiktiniai dalykai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius