Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 26 /13:11

Gaisras Kaune: motina su trimis vaikais spėjo evakuotis pas kaimynus

Pirmadienį ryte pranešta, kad Kaune, Šiaurės pr. 67, dega butas, viduje yra moteris su trimis vaikais. Netrukus patikslinta, kad per gaisrą žmonės nenukentėjo, sugadintas tik turtas.

Kaip skelbia ugniagesiai, pranešimo apie gaisrą sulaukta 10 val. 9 min. Nurodyta, kad Šiaurės prospekto 67-ame name kilo gaisras, o viduje yra keturi žmonės – motina ir trys vaikai.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos. Atvykus pirmosioms pajėgoms paaiškėjo, kad žmonės spėjo pasišalinti.

Iš buto iki ugniagesių atvykimo išėjo trys vaikai (gim. 2016 m., 2018 m., 2020 m.) ir mama. Medikai visus juos sąmoningos būklės išvežė į Kauno klinikas.

Plačiau apie įvykį 15min papasakoti sutiko Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė.

„Moteris su vaikais evakavosi pati į trečią aukštą pas kaimynus. Gaisras kilo pirmame aukšte. Atvykę medikai apžiūrėjo žmones. Nors dūmų buvo pilna laiptinė, gyventojų evakuoti nereikėjo. Į gyventojų butus dūmai nepateko“, – sakė Džiuginta Vaitkevičienė.

Trijų kambarių bute, vaikų miegamajame (11 m² ploto), degė vaikiška lova ir žaislai. Aprūko kambario sienos ir lubos, apdegė 1 m² medinė vaikiška lova, žaislai. Dūmų detektoriaus nebuvo.

Gaisro priežastys kol kas nėra žinomos. Jas aiškinsis ekspertai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius