Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 07 /12:15

Gaisras Telšiuose per keletą minučių suniokojo namą

Nelaimė Telšiuose, Ramunių g. 4, įvyko balandžio 6 d. apie 22.30 val.,kai įsiplieskė nuosavo namo šiferiu dengtas stogas. Tiksli gaisro kilimo priežastis dar nežinoma.
Telšiuose sudegė namas
Telšiuose sudegė namas / Donatos Kazlauskienės nuotr.

Gyvenamasis namas priklauso E.B. Gaisro metu nudegė pastato stogas, sudegė palėpėje buvę namų apyvokos daiktai, vandeniu sulietos pirmo ir antro aukštų patalpos.

Telšių apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba  informuoja, kad labiausiai tikėtina gaisro kilimo priežastis — avarinis darbo režimas namo elektros instaliacijoje.

Apie liepsnojantį namo stogą pranešimas užfiksuotas 22.50 val., ugniagesiai į nelaimės vietą atvyko 22.54 val. Jau anksčiau rašyta, kad gyventojų nuomone, gaisras pastebėtas anksčiau ir pagalbos laukti teko ilgiau negu keletą minučių.

Donatos Kazlauskienės nuotr./Telšiuose sudegė namas
Donatos Kazlauskienės nuotr./Telšiuose sudegė namas

Pasak Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Telšių komandos viršininko Tomo Šverebo, normalu, kad laukiantiems ugniagesių laikas prailgsta.

„Tyrimais įrodyta, kad supanikavę ir patyrę šoką žmonės praranda laiko nuovoką ir jiems atrodo, kad laukimas trunka amžinybę“,— argumentavo pareigūnas, atsakydamas, kodėl gyventojams pasirodė, jog į įvykio vietą ugniagesiai atskubėjo ne taip greitai, kaip tikėtasi.

Ugniagesiai vandenį pumpavo iš Regioninės Telšių ligoninės kieme (Kalno g.) esančio hidranto. Laimė, pavyko išsaugoti 8 metrų atstumu nuo degančio namo stovintį kitą gyvenamąjį namą. Gelbėtojai ir paskutiniai smalsuoliai išvyko apie pusę trijų nakties. AB „Lietuvos dujos“ darbuotojai į nelaimės vietą atvyko ryte. 

Ramunių gatvės gyventojai vieningi — nuspręsta rinkti aukas nelaimės ištiktiesiems ir bent taip prisidėti prie kaimynus ištikusios bėdos.

 
VIDEO: Telšiuose sudegė namas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius