Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 11 /16:15

Gaisras Vilniuje – su kuriozo kvapu: išgirdus įmonės adresą, išsiųstos didžiulės pajėgos

Penktadienį 10.40 val. skubios pagalbos numeriu 112 pranešta apie karštą įvykį Vilniaus pakraštyje, Jočionių g. 13. Tai – Vilniaus kogeneracinės jėgainės adresas. Į iškvietimą išsiųstos didžiulės pajėgos.
Vilniaus kogeneracinė elektrinė
Vilniaus kogeneracinės elektrinės statybos Jočionių g. 13. / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Atvykus pirmiesiems ekipažams, paaiškėjo, kad tuo pačiu adresu yra įsikūręs nemažas cechas, kurio darbuotojai tvarko, rūšiuoja, perdirba antrines medžiagas. Gaisras, tiksliau smilkimo procesas, kilo lauko aikštelėje, kurioje tos medžiagos laikomos.

Gaisras nebuvo toks pavojingas, kokio baimintasi pradžioje, tačiau darbas įvykio vietoje vis vien užsitęsė pusdienį.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovė Edita Zdanevičienė 15min informavo, kad paaiškėjus objektyviam vaizdui, dalis pajėgų buvo atšaukta. Kai kurie ekipažai skubėjo į Jočionių gatvę, esančią už Gariūnų turgavietės, net iš kito Vilniaus galo. Kai buvo rengiamasi gesinti elektrinę, iš įvairių sostinės vietų objekto link skubėjo mažiausiai 8 ekipažai: vandens cisternos, autokopėčios, štabo automobilis.

Tinkamai reaguoti į įvykį atliekų tvarkymo įmonėje pakako 3 ekipažų. Juolab į talką, perkraunant smilkstančias medžiagas, operatyviai įsitraukė ir patys įmonės darbuotojai su turima technika. Tiesa, talka gerokai užsitęsė.

Kaip 15min apie 16 val. sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, darbai buvo tęsiami ir popietę. Smilkstančių atliekų buvo labai daug, tad ugniagesiams teko ilgai ieškoti židinio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius