Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gaisro Ramygaloje užkulisiai: 25 metų mergina žuvo „štabu“ vadinamame name

Panevėžio rajone kilus gaisrui, žuvo jauna gyventoja. Pasak vietinių ramygaliečių, šis namas jau nuo neatmenamų laikų yra vadinamas „štabu“, mat čia vykdavo laidų, tepalų deginimai, būdavo lydomas metalas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / JP.lt nuotr.

„Nieko kito ir nereikėjo tikėtis“, – vietiniam žinių portalui komentavo vienas iš kaimynų.

„Namo savininkas – apie 40 metų vyras, kuris pastaruosius trejus metus gyveno su sužuvusiąja. Iš vakaro jis, pasiskolinęs pinigų, išvyko į laidotuves ir paliko moterį vieną. Manome, kad gaisras kilo arba nuo rūkymo, arba nuo krosnelės“, – „Jūsų Panevėžys“ cituoja kitą, netoli gyvenantį ramygalietį.

Name – neregistruota

Ramygalos seniūnas Valdas Chirv taip pat patvirtino, kad kol kas gaisro priežastys – nežinomos, tačiau įtariama, jog jis kilo dėl nuorūkos arba šildymo.

„Šis namas daugelį metų buvo apleistas, jame niekas negyveno. Jau apie 15 metų vyksta remontai, todėl pirmame aukšte niekas negyveno. Gyveno – antrame. Na, o žuvusioji – neregistruota jame. Pastaruosius kelerius metus gyveno kartu su namo savininku“, – trumpai paaiškino seniūnas bei pridūrė, kad už sudegusį namą, seniūnija ketina savininkui mokėti pašalpą.

Aplinkybės nežinomos

Kaip jau skelbta, ketvirtadienį Ramygaloje, Parko gatvėje esančiame mediniame name kilo gaisras. Per jį išdegė butas antrame aukšte. Gaisravietėje rasta 1997-aisiais gimusi moteris, kuri dėl 2-3 laipsnio kūno nudegimų buvo skubiai pristatyta į Panevėžio ligoninę. Deja, medikams išgelbėti merginos gyvybės nepavyko.

Pasak Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausiosios specialistės Vilmos Vaiginytės, į įvykio vietą atvykus gaisrininkams, atviros ugnies nebuvo. Namo vidus buvo stipriai uždūmintas. Truputį po 20 val. iš namo vidaus ugniagesys gelbėtojas išnešė sunkios būklės moterį. Minėta pilietė buvo be sąmonės, kvėpavo. Ją išsivežė atvykę medikai.

„Dėl ko kilo gaisras, kol kas neaišku. Šiuo metu gaisrininkai atlieka tyrimą“, – naujienų portalui JP sakė V.Vaiginytė..

Per gaisrą išdegė mansarda, nudegė ir buvo nuardytos stogo konstrukcijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius