Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 29

Trakuose, Galvės ežere sudeginti du pramoginiai laivai: savininkas prabilo apie konkurentų susidorojimą

Penktadienį ryte prie Galvės ežero Trakuose atvykęs verslo „Mindaugo laivai“ savininkas Mindaugas Beišys pastebėjo, kad dingo du didžiausi jo pramoginiai laivai, kurie jau visai netrukus Galvės ežere turėjo plukdyti pirmuosius naujojo sezono klientus. Laivų ežere ieškoti pradėjęs verslininkas netrukus nustėro, kai rado juos sudegintus tame pačiame ežere. Laivų savininkas įtaria, kad šitokį išpuolį prieš jo turtą surengė konkurentai. Dėl įvykio tyrimą pradėjo policija.
Sudeginti laivai
Sudeginti laivai / „Mindaugo laivai“ nuotr.

Tapęs nauju žaidėju rinkoje sulaukė grasinimų

15min susisiekus su „Mindaugo laivai“ savininku Mindaugu Beišiu šis papasakojo, kad turistų plukdymo Galvės ežere verslą jis prieš keletą metų pradėjo po to, kai grįžo iš užsienio, kur dirbo laivų statybos srityje.

Iš pradžių analogišku amatu jis ketino užsiimti ir gimtinėje, tačiau vėliau nusprendė, kad laivus gamins ne pardavimui, o kurs savo verslą ir jais Trakuose, Galvės ežere plukdys turistus. Ilgainiui jo flotilėje atsirado devyni laiveliai – du dideli ir keletas mažesnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius