Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsi būrėja Svetlana: Kedys mirė neatsitiktinai – tai nužudymas

Jau daugiau nei pusę metų nėra dienos, kad iš televizoriaus ekranų ir spaudos puslapių į mus nežvelgtų garsiojo pedofilijos skandalo ir kruvinųjų spalio 5-osios įvykių Kaune herojai. Kai kurios laidos kone kas savaitę kartoja tuos pačius kadrus ir pasakojimus, siekdamos įkalti žiūrovams į galvą vienos pusės versiją. Kitos, atvirkščiai, aršiai gina kitos tiesą.
Drąsius Kedys TV3 laidose
Drąsius Kedys TV3 laidose

Ši istorija suskaldė Lietuvą į dvi stovyklas – žmonės nebežino, kuo tikėti ir ką smerkti. Vieniems Drąsius Kedys – negailestingas žudikas ir nusikaltėlis, kitiems – didvyris, nepabūgęs kovoti su galingu klanu. Net radus negyvo D.Kedžio kūną tiesa ne tik nepaaiškėjo, bet atsirado ir dar daugiau neaiškumų. Kauniečio giminės įsitikinę, kad vyras buvo nužudytas, o pareigūnai atkakliai tvirtina, kad jis paprasčiausiai užspringo ir sušalo.

Nusprendę išsiaiškinti tiesą TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjai pagalbos kreipėsi į vieną garsiausių šalies būrėjų Svetlaną Dausinienę. Moteris, į kurią patarimų kreipiasi politikos, verslo ir pramogų pasaulio elitas, garsėja teisingomis pranašystėmis. Ji ne kartą padėjo teisėsaugininkams išnarplioti bylas, o iš kortų pamatė savo sūnaus žūtį ir net vietą, kur tai įvyko.

Beje, po tragiškų Kauno įvykių S.Dausinienė išmetė kortas ir iškart pasakė, kad D.Kedžio gyvo nebepamatysime. Ir šįkart ji buvo teisi.

Prieš kelias dienas laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjai ant būrėjos stalo paskleidė pagrindinių pedofilijos skandalo dalyvių nuotraukas.

„Kedys pats nesislapstė. Jį kažkas laikė uždaręs. Kortos rodo du vyrus, – atsitiktinai iš kortų malkos traukdama kortas pasakojo Svetlana. – Ir mirė jis tikrai neatsitiktinai. Tai buvo nužudymas – vyras buvo muštas į galvą. Kažkam buvo patogu pasinaudoti skandalu ir suversti jam kaltę.“

D.Kedžio seseriai teisėjai Neringai Venckūnienei kortos buvo negailestingos. „Šiai moteriai ateity teks išgyventi daugybę sunkumų. Ją aplinkiniai kandžios ir stengsis sunaikinti", – įsitikinusi būrėja. O štai buvusios Drąsiaus sugyventinės Laimos Stankūnaitės ateitis toli gražu nėra tamsi ar sunki: „Pirmosios Laimai iškritusios kortos – žiurkė ir pinigai. Tai rodo, kad ji yra be galo godi.“

Ar ankstų spalio rytą lemtingus šūvius Kaune paleido D.Kedys? Ar L.Stankūnaitė buvo gera motina ir kas ateity globos D.Kedžio dukrą? Ar pagrindinis pedofilijos bylos įtariamasis Andrius Ūsas išties kaltas? Ir kas šios tragiškos istorijos dalyvių laukia ateityje?

Visa tiesa apie garsiąją pedofilijos ir Kauno žudynių bylas bei atsakymai į visai Lietuvai ramybės neduodančius klausimus tiesiai iš įžymybių būrėjos Svetlanos lūpų – laidoje „Gyvenimas yra gražus“ jau šio pirmadienio vakarą, 20.30 val., per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius