Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 14

Garsiojo išpuolio Laisvės alėjoje dalyvio paveikslas: smurtavo ne kartą, vienai moteriai net sulaužė žandikaulį

39-erių metų Vitalijaus Zakrževskio pavardė viešai nuskambėjo garsiojoje rugpjūčio 25-ąją įvykusio išpuolio Laisvės alėjoje istorijoje. Jis buvo vienas iš policijos ieškotų ir rugpjūčio 30-ąją sulaikytų užpuolikų grupelės narių. Šis kaunietis vis dar laikomas suimtas. Aiškėja, kad smurto protrūkiai – jo vizitinė kortelė: 15min žiniomis, Kauno teismą pasiekė dar viena byla.

Šioje byloje vidurinį išsilavinimą įgijęs, individualia veikla besiverčiantis, 3 kartus prieš tai teistas V.Zakrževskis kaltinamas sumušęs du žmones.

Remiantis bylos medžiaga, 2022 m. balandžio 18 d. apie 7 val. pro neužrakintas duris kaltinamasis įsibrovė į butą Kauno V.Krėvės prospekte, delnu sudavė vieną smūgį pažįstamai moteriai į veidą, sugriebęs už plaukų ištempė ją į koridorių ir kumščiu sudavė dar ne mažiau du smūgius, kartą spyrė į krūtinę.

Ant žando ir krūtinės nukentėjusiajai atsirado kraujosruvos, nuskilo dantis, lūžo žandikaulis.

Prikėlė iš lovos

Sužalota moteris pareigūnams teigė, kad kaltinamasis įėjo į namus jai miegant kartu su sugyventiniu. Užėjęs į kambarį, V.Zakrževskis išsitraukė peilį ir suriko: „Užmušiu, išsikvietėt velnią“. Vitalijus, kurį moteris pažinojo, kartais prasilenkdavo laiptinėje, kartu parūkydavo, buvo akivaizdžiai neblaivus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius