Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gausios ir ginkluotos policijos pajėgos Vilniaus centre tramdė girtutėlį taksistą

Trečiadienį dienos metu sostinės pareigūnai gavo keletą pranešimų apie pavojingai vairuojantį ir vos ant kojų pastovintį taksi vairuotoją. Sulaikomas girtutėlis taksi vairuotojas aršiai pasipriešino gausioms ir ginkluotoms policijos pajėgoms.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skaitytojo Justino M. nuotr.

Apie šį karštą incidentą pačiame Vilniaus centre redakciją informavo 15min skaitytojas Justinas M., tapęs įvykių liudininku.

„Nežinau, kas čia vyko, bet buvo „wow!“ Taksi sustabdytas, vairuotojas ištrauktas, policininkai apsiginklavę, žodžiu, buvo įdomu“, – emocijomis pasidalijo 15min skaitytojas.

Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad pirmojo nerimastingo skambučio pareigūnai sulaukė 14.25 val.

Pasak pranešėjo, vyšninės spalvos automobilio „Seat Alhambra“ vairuotojas Vokiečių gatvėje ką tik vos nesukėlė eismo įvykio ir nuvažiavo tolyn pavojingai manevruodamas.

Pilietiškas vilnietis policijai pranešė prie taksi automobilio matantis vairuotoją, vos pastovintį ant kojų.

Antras žmogus į policiją paskambino 14.42 val. Pilietiškas vilnietis matė, kad prie taksi automobilio „Seat“ yra vairuotojas, kuris vos pastovi ant kojų.

Gaudyti įtariamojo, atsižvelgiant į tai, kad veiksmas vyksta pačiame Vilniaus miesto centre, kur daug pėsčiųjų, žaibiškai mestos gausios policijos pajėgos.

Sulaikomas vyras pasipriešino, todėl policininkams teko panaudoti fizinę prievartą.

Po sulaikymo taksistas įpūtė 2,62 promilės. Tai sunkus girtumo laipsnis, už kurį vyrui gresia baudžiamoji byla. Kad apsvaigimas dar būtų patvirtintas kraujo tyrimu, pažeidėjas nuvežtas į Priklausomybės ligų centrą. Vėliau jis nuvežtas įvykio įforminimui į 2-ąjį sostinės policijos komisariatą.

15min skaitytojo Justino M. nuotr./Įvykio vietoje
15min skaitytojo Justino M. nuotr./Įvykio vietoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius