Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 01 /19:22

Gausus sniegas eismą Kaune paralyžiavo iki vakaro: sirgaliai vėlavo į „Žalgirį“

Ketvirtadienį Kaune gausiai pasnigus eismo sąlygos tapo itin sudėtingos. Vairuotojai pranešinėjo apie itin slidžius kelius miesto centre. Neišvengta ir avarijų. E.Ožeškienės g. partrenkta mergina. Susiformavusios spūstys nesisklaidė neįprastai ilgai. Klampus eismas daugeliui kauniečių ir miesto svečių neleido laiku nuvykti į „Žalgirio“ rungtynes „Eurolygoje“.
Eismas Kaune
Dėl slidžių kelių Kaune nusidriekė spūstys / Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Kur stovi policija Kaune“

Ketvirtadienį 15.56 val., pradėjus intensyviau snigti, Kauno centre, E.Ožeškienės g., buvo partrenkta per pėsčiųjų perėją ėjusi jauna moteris.

28-erių metų nukentėjusioji išvežta į gydymo įstaigą. „Mazdą“ vairavo moteris.

Beveik tuo pačiu metu pranešta apie Vytauto pr. nuo kelio nuslydusį ir į šaligatvio bortą atsitrenkusį automobilį. Visame centre, taip pat ir Vilijampolėje, ėmė formuotis didžiulės spūstys.

Sudėtingiausiai vairuotojams sekėsi įveikti Parodos kalną – į jį dėl slidžios dangos sunkiai kilo automobiliai. Tą patvirtino ir Kauno apskrities policijos budėtojas. Pasak jo, baigiantis darbo valandoms, Parodos kalnas tapo problematiškiausia vieta vairuotojams laikinojoje sostinėje.

Pasak kauniečių, net 19.30 val. P.Vileišio tiltas dar buvo visiškai užsikišęs dėl didžiulio eismo, tiek iš centro, tiek iš Vilijampolės pusės. Spūstys buvo sukausčiusios ir Birštono gatvę.

Vienas kaunietis socialiniame tinkle paskelbė: „Putvinskio gatvėje pro Mickevičiaus gatvę arenos link spūstis, vos juda. Bus daug vėluojančių i krepšinį.“

Kitos kaunietės komentaras toks: „Ant Parodos kalno važiuojant Akropolio link autobusas ir 2 mašinytės sustoję, kamštis nuo pat Savanorių sankryžos ir beveik nejuda.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius