Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gautas laiškas, kuriame IS grasina susprogdinti Jonavos geležinkelio stotį

Krašto apsaugos ministerija vasario 15 d. gavo elektroninį laišką, kuriame grasinama susprogdinti Jonavos geležinkelio stotį. 15min žiniomis, jis buvo pasirašytas „Islamo valstybės“ (IS) vardu. Dėl šio laiško Kauno apskrities policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo įvykdyti teroristinį aktą.
Policijos pareigūnai
Kauno apskrities policijos pareigūnai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie grasinimą įvykdyti teroristinį aktą 15min patvirtino Policijos departamento Komunikacijos skyriaus viršininkas Ramūnas Matonis:„Grasinimas susprogdinti Jonavos geležinkelio stotį buvo gautas Krašto apsaugos ministerijos elektroniniu paštu. Kauno apskrities policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo įvykdyti teroristinį aktą“.

15min žiniomis, laiškas buvo pasirašytas Islamo valstybės (ISIS) vardu.

15min žiniomis, laiškas buvo pasirašytas IS vardu. Jame reikalaujama sumokėti didelę pinigų sumą, o jos nesumokėjus grasinama susprogdinti Jonavos geležinkelio stotį.

Krašto apsaugos ministerijos Viešųjų ryšių departamento atstovė Viktorija Ciemenytė 15min taip pat patvirtino, kad vasario 15 d. viešai skelbiamu elektroninio pašto adresu buvo gautas grasinamojo pobūdžio laiškas, kuriame žadama susprogdinti Jonavos geležinkelio stotį. Informacija apie šį grasinimą numatyta tvarka buvo perduota policijos pareigūnams.

Daugiau informacijos tiek policijos pareigūnai, tiek Krašto apsaugos ministerija neteikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius