-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gavę budraus gyventojo skundą Tauragės policijos pareigūnai už KET pažeidimą baudą išrašė savo kolegai policininkui

Pirmadienį Tauragės policija pinigine bauda nubaudė savo pareigūną už tai, kad jis, pažeisdamas Kelių eismo taisykles, tarnybinį automobilį pasistatė ant šaligatvio. Pareigūnas nubaustas gavus budraus gyventojo skundą.
Policininkas rašo protokolą
Policininkas rašo protokolą / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

„Policija informuoja, kad tarnybiniu policijos automobiliu KET pažeidimą padaręs pareigūnas jau yra nubaustas administracine tvarka. Tauragės policija dėkoja pilietiškam gyventojui pateikusiam informaciją apie pažeidimą ir taip prisidėjusiam prie geresnės policijos kūrimo“, – rašoma pirmadienį išplatintame Tauragės policijos pranešime.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovybė principingai reagavo į pilietiško gyventojo užfiksuotą ir viešojoje erdvėje išplatintą informaciją. Policijos pareigūnas, kuris tą vakarą automobilį vairavo ir pastatė ant šaligatvio, buvo nustatytas, o pirmadienį, jam skirtas administracinis nurodymas.

Policija primena, kad statutiniai valstybės tarnautojai už padarytus administracinius pažeidimus atsakomybėn yra traukiami įprasta tvarka, kuri galioja visiems mūsų valstybės gyventojams.

„Tauragės policija akcentuoja, kad nepriekaištingas pareigūnų elgesys visuomet buvo ir išliks vienu svarbiausių policijos prioritetų, kiekvienas pažeidęs mūsų šalyje galiojančius įstatymus turi atsakyti nustatyta tvarka nepaisant užimamų pareigų“, – savo pranešimą baigia Tauragės policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius