-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Generalinė prokuratūra: psichiatrinė ekspertizė Kedžio dukrai nebuvo atlikta

Generalinė prokuratūra griežtai paneigė ketvirtadienį vakare LNK žinių išplatintą informaciją, jog Drąsiaus Kedžio mažametei dukrai buvo atlikta psichiatrinė ekspertizė. Penktadienį surengtoje spaudos konferencijoje generalinis prokuroras Algimantas Valantinas piktinosi tokiais televizijos veiksmais.
Algimantas Valantinas
Algimantas Valantinas / Redo Vilimo/BFL nuotr.

„Dukrai jau visi tyrimai – mūsų teismo psichiatrai, vaikų teisių psichiatrai, ekspertai, teismo psichologai, vaikų ekspertai, jau atliko. (...) Tyrimai buvo atlikti šiais metais, kažkur rugpjūčio mėnesį“, – ketvirtadienį LNK žinių laidoje teigė Valstybinės teismo psichiatrijos tarnybos direktorius Konstantinas Daškevičius.

Tuo tarpu Generalinė prokuratūra tokią informaciją neigia. „Jeigu jūs norite atlikti ikiteisminį tyrimą viešai ir norite prisiimti atsakomybę už rezultatą, tai galima bet kokią detalę ištraukti iš konteksto, jaudinti visuomenę ir ją klaidinti“, – žurnalistams aiškino A.Valantinas.

Jo teigimu, tyrimo eigą gali komentuoti tik jį atliekanti prokuratūra. „Jūs kalbinant žmones, jie, be abejonės, yra atsakingi už savo žodžius, bet negali kiekvienas atlikti savo tyrimo“, – kalbėjo generalinis prokuroras.

Jis pabrėžė, kad kol tyrimas nebaigtas, duomenys negali būti viešinami. Esą neturint visumos, galima daryti klaidingas išvadas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius