Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gibono draugė kreipėsi į policiją

Versija, kad buvusios „Vilniaus brigados“ garsenybės Tadeušo Vasilevskio, pravarde Gibonas, automobilis užsidegė savaime, darosi vis mažiau įtikima. LŽ žiniomis, pastaruoju metu Gibonas stipriai konfliktavo su kai kuriais Vilniaus nusikaltėliais.

Pasirodo, 43 metų T.Vasilevskis, nuo ankstyvos jaunystės siejamas su garsiausiais sostinės nusikaltėliais, pateko į keblią situaciją – kriminaliniame pasaulyje jis vis garsiau kaltinamas „susidėjęs“ su teisėsauga. Dėl to galėjo būti padegtas ir jo Mercedes Benz E220.

Konfliktas su kai kuriais Vilniaus kriminaliniais elementais neva kilo dėl kažkokio sandėrio, kuris buvo nesėkmingas ir T.Vasilevskis tariamai liko skolingas apie 11 tūkst. litų. Teigiama, jog Gibonas žadėjo atiduoti savo 2000 metų laidos Mercedes, jei nesugebės laiku grąžinti skolos (mašina verta maždaug dvigubai daugiau).

T.Vasilevskio „verslo partneriai“ prieš porą savaičių nusprendė, kad jau metas pasiimti jo automobilį. Tuo metu buvęs „brigadininkas“ mersedesą buvo davęs savo merginai.

Balandžio 1-osios vakarą Gibono draugė parvažiavo į savo namus Karoliniškėse, A.P.Kavoliuko gatvėje. Vos tik ji sustojo kieme, prie automobilio pribėgo 4 netoliese tykoję vyrai. Rankomis trankydami per mašinos langus ir grasindami jie pareikalavo atidaryti dureles. Užpuolikai liepė merginai lipti lauk ir privertė parodyti, kur yra „slapukas“ (paslėptas jungiklis, neleidžiantis apsaugos sistemai blokuoti variklio). Paskui jie nuvažiavo.

Kitą dieną Gibono draugė su pareiškimu kreipėsi į policiją. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo. Netrukus buvo sulaikyti du įtariamieji.

Anksčiau teistas 45 metų P.B., pravarde Pliusas (kadaise irgi priklausęs „Vilniaus brigadai“), laikomas išpuolio organizatoriumi – manoma, Gibono mergina buvo apiplėšta vykdant jo nurodymą, nors pats užpuolime nedalyvavo. Teismas leido suimti Pliusą dviem mėnesiams. O du kartus teistas 24 metų Erikas D. – vienas iš keturių užpuolikų – sulaikytas 20 parų. Kiti trys įtariamieji dar ieškomi.

Sulaikius tuodu netrukus atsirado ir automobilis – kriminalistai jį aptiko Vilniaus pakraštyje, Salininkuose. "Mercedes" buvo apžiūrėtas ir grąžintas savininkui.

Tačiau balandžio 14-osios naktį, apie 4 val., ugniagesiai gavo pranešimą, kad S.Nėries gatvėje liepsnoja automobilis. Ugnis „Mercedes“ smarkiai suniokojo, išdegė mašinos variklio skyrius. Gibonas buvo palikęs ją netoli savo namų daugiabučių mikrorajone Vilniaus pakraštyje. Iš pradžių pareigūnai teigė, jog tikėtinas, anot ugniagesių, savaiminis užsidegimas, tačiau neatmestina, kad tai gali būti ir kerštas už suimtuosius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius