Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gilbonyse girtas „Opel“ vairuotojas išvertė tvorą, spruko ir užmigo su buteliu rankose

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Panevėžio rajone, Gilbonių kaime avariją sukėlė girtas vairuotojas. Jam nustatytas vidutinis girtumas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Policijos pareigūnus pasiekė pranešimas, kad Gilbonių kaime į tvorą rėžėsi ir ją išvertė automobilis. Įvykio vietoje liko automobilio detalių, gulėjo valstybinis numeris.

Pareigūnai ėmė ieškoti nuostolius padariusio ir pasišalinusio vairuotojo. Vos už kilometro nuo įvykio vietos ekipažas pastebėjo nuo kelio į griovį nuvažiavusį „Opel“.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

„Opel“ priekinė dalis buvo apdaužyta, valstybiniai numeriai sutapo su pamestais avarijos vietoje, o prie transporto priemonės vairo sėdėjo vyras.

Vairuotojas kietai miegojo apsikabinęs alaus butelį ir gerokai nustebo pažadintas policijos pareigūnų. Prie „Opel“ vairo sėdėjusiam vyrui buvo nustatytas vidutinis 1,56 promilės girtumas.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Pažeidėjas buvo sulaikytas ir nugabentas į ligoninę kraujo tyrimui atlikti. „Opel“ buvo ištrauktas iš griovio. Transporto priemonė uždaryta į policijos sulaikytų automobilių saugojimo aikštelę.

Vairuotojo laukia baudžiamoji byla. Vyrui teks gerokai patuštinti piniginę, mat teks sumokėti ne tik baudą, bet iš savo kišenės padengti ir tvoros atstatymo išlaidas. Be to, teismas gali konfiskuoti ir pažeidimo padarymo priemonę tapusį „Opel“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius