Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimnazistė kaltinama taranavusi Anykščių politiko Alfrydo Savicko automobilį

J.Biliūno gimnazijos moksleivės vairuojamas „Opel Astra“ automobilis rugsėjo 1-ąją nušlavė Anykščių rajono tarybos nario „darbiečio“ Alfrydo Savicko tos pačios markės ir modelio mašiną į kelkraštį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Laikraščio „Anykšta“ nuotr.

„Važiavau Šaltupio gatve namo pietauti. Toje vietoje, kur pasibaigia sodai, iš šalutinės J.Basanavičiaus gatvės išvažiavo vienas automobilis prieš mane. Jis spėjo pravažiuoti. Ir tuoj pat jam iš paskos kitas – nepraleido manęs ir kirto. Nuo smūgio mano mašiną nustūmė į šalikelę. Gerai, kad smūgis buvo į ratą“, – apie avarijos detales regioniniam naujienų portalui „Anykšta“ pasakojo A.Savickas.

Deputatas aiškino, kad gimnazistė nesutiko, jog ji kalta dėl autoįvykio, todėl į avarijos vietą teko kviestis policijos pareigūnus. „Ten jų buvo gal koks dešimt, puolė mane, kad aš per greit važiavau“, – kaip gynėsi nuo mokinių, aiškino A.Savickas.

„Ten jų buvo gal koks dešimt, puolė mane, kad aš per greit važiavau“, – kaip gynėsi nuo mokinių, aiškino A.Savickas.

Pastaruoju metu A.Savickas vis patenka į keblias situacijas.

„Sodra“ jam nubraukė apie 220 litų už tai, kad turėdamas nedarbingumo lapelį deputatas liepos mėnesio pabaigoje dalyvavo rajono Tarybos posėdyje ir balsavo prieš šalto vandens kainų pakėlimą bei Anykščių miesto pirties paslaugų kainų didinimą. Politikas yra įsitikinęs, jog jį

„Sodrai“ paskundė politiniai oponentai, kurie balsavo kitaip negu A.Savickas.

Dar anksčiau A.Savickas gavo baudą už tai, kad prie savivaldybės pastato ant šaligatvio pasistatė savo automobilį, į kurį krovė balsavimo biuletenius vežti į Vilnių, primena „Anykšta“.

Politiką taip pat rajono valdžiai skundė ūkininkas Stanislovas Pukenis, kuris aiškino, kad rajono Tarybos narys neteisėtai pasidarė keliuką į savo sodybą Liudiškių kaime, ant ūkininko žemės privežė akmenų, žvyro, šaligatvio plytelių bordiūrų, kuriuos panaudojo dviejų savo garažų statyboms, o likusias minėtas statybines medžiagas pardavinėjo kaimiečiams po 150 litų, užgrobė visiems sodininkams priklausiusį tvenkinį, o dėl neva prastai sarginio šuns pareigas atlikusio A.Savicko šuns Boso iš jo kiemo buvo pavogtas statybininkų vibratorius, kainavęs apie 30 tūkst.Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius