Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ginklą iš Kauno pareigūno atimti bandęs girtas Izraelio pilietis: „Išžudėte žydus, dabar žudote mane“

Naktį iš pirmadienio į antradienį Kauno oro uoste kilo incidentas. Iškart po to, kai buvo pasitiktas su aukso medaliu grįžęs disko metikas Andrius Gudžius, atvykimo salėje ėmė siausti neblaivus turistas.
Izraelio pilietis oro uoste
Izraelio pilietis oro uoste / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

Atsirėmęs į oro uoste veikiančios maitinimo įstaigos barą, pusamžis vyras garsiai rusiškai šaukė: „Jūs, tai jūs išžudėte mus visus, mano tėvus, žydus. O dabar žudote ir mane.“ Šūksnius jis kartojo ne kartą ir ne du. Jis norėjo užsisakyti dar alkoholio, tačiau barmenė gėrimų nepardavė.

Skrydžių prie kavinės staliukų laukę keleiviai bandė atsakyti rimties drumstėjui, jog jo šūksniai niekam neįdomūs, tačiau Izraelio pilietis nenurimo. Netrukus prie jo prisistatė vietoje dirbantys policijos pareigūnai. Bandant jį išvesti iš atvykimo salės, užsienietis laikėsi įsikibęs į barą, griebėsi kėdžių.

Galiausiai į oro uostą buvo iškviestas policijos pastiprinimas. Vyras buvo sulaikytas ir išvežtas į areštinę. Tiesa, „nuotykiai“ tęsėsi kelyje.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, rugpjūčio 8 d., apie 1 val. 30 min., Kauno Savanorių prospekte, tarnybiniu automobiliu vežant sulaikytą dėl viešosios tvarkos pažeidimo neblaivų 1951 m. Izraelio pilietį, pastarasis atsidarė automobilio galines dureles ir bandė pabėgti.

VIDEO: Neblaivus Izraelio pilietis stumdėsi su policijos pareigūnu Kauno oro uoste

Bandant jį sulaikyti, pastarasis, sugriebęs už dėklo, kėsinosi atimti ginklą iš Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybos Eismo įvykių registravimo skyriaus vyriausiojo patrulio, nuplėšė nuo tarnybinės liemenės radijo stotį, pasikėsino ja suduoti pareigūnui į veidą bei spyrė jam į koją.

Panaudojus kovinių imtynių veiksmus ir spec. priemones – antrankius, vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 2,86 prom. girtumas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui. Už tai gresia viešieji darbai, bauda arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius