-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ginkluotas plėšimas Lazdijų rajone: po kaukėmis slėpėsi... vaikai

Po išpuolio prieš vieną šeimą pareigūnai sulaikė tris įtariamuosius: 8 ir 10 klasių moksleivius bei kvartetui vadovavusį 19-metį.
Žmogus su kauke
Žmogus su kauke / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekmadienį Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovai praneša apie ginkluotą apiplėšimą Veisiejų seniūnijoje, kurį, kaip įtariama, įvykdė trys nepilnamečiai ir vienas jaunuolis.

Šeštadienį apie 12.15 val. Lazdijų rajono savivaldybėje, Paveisiejų kaime, į J.P. (gim. 1932 m.) gyvenamąjį namą įsiveržė trys jaunuoliai, ant galvos užsidėję veidą maskuojančias kaukes. Demonstratyviai laikydami rankoje daiktą, panašų į pistoletą, nukreiptą prieš namo šeimininką, įsibrovėliai surišo jį, jo žmoną B.O.P. (gim. 1936 m.) ir dukrą Z.M. (gim. 1963 m.). Plėšikai iš namų pagrobė 7 800 litų ir mobiliojo ryšio telefoną „Nokia“.

Tęsiant įtariamųjų paiešką, „karštais pėdsakais“ Paveisiejų kaimo ir Kučiūnų kaimo (Lazdijų r. sav., Kučiūnų sen.) įvairiose vietose, įtariant padarius šią nusikalstamą veiką, buvo sulaikyti D.J. (gim. 1992 m.), gyvenantis Buktos kaime (Marijampolės r. sav., Liudvinavo sen.) bei trys nepilnamečiai, vienos Marijampolės mokyklos 8 ir 10 klasių moksleiviai (du gimę 1994 m., trečiasis – 1996 m.).

Sulaikytieji patalpinti į Alytaus apskrities VPK Lazdijų rajono policijos komisariato areštinę. Netoli įvykio vietos, kelio Lazdijai–Kučiūnai–Veisiejai 18-ame kilometre, rastas automobilis „Audi 80“, kuriuo galimai atvyko įtariamieji. Transporto priemonė priverstinai nuvežta ir saugoma Lazdijų rajono komisariato aikštelėje.

Vietos pareigūnai tęsia šio gluminančio išpuolio aplinkybių tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius