Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtą vagišių sugundė ir pusė pakelio „Marlboro“

Trečiadienį apie 21.45 val. į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariatą kreipėsi Kauno gyventojas A.K. (gim. 1988 m.), kad apie 21.10 val., jam būnant odontologijos klinikoje Kosmonautų g., Jonava, iš jo striukės, kuri kabėjo koridoriuje ant pakabos, kišenių buvo pavogti raktai nuo buto, darbo ir automobilio, taip pat pusė cigarečių pakelio "Marlboro".
Jonavos policija
Jonavos policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma kauno apskrities VPK pranešime, padaryta turtinė žala 275 litai. Vėliau buvo nustatyta, kad daiktus „pradangino“ anksčiau už vagystes teistas Jonavos gyventojas E.V. (gim. 1976 m.), kuris policijos pareigūnų tą patį vakarą buvo sulaikytas savo namuose su pavogtais daiktais. Įtariamajam nustatytas 2,78 promilių girtumas. Daiktai grąžinti nukentėjusiam.

E.V. pareikšti įtarimai padarius nusikalstamą veiką, numatytą Lietuvos Respublikos  baudžiamojo kodekso 178 str. 4 d. Už šį baudžiamąjį nusižengimą - nedidelės vertės svetimo turto, pagrobimą numatyta bausmė - viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Šiuo metu įtariamajam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Šį ikiteisminį tyrimą baigus per kelias dienas, bylą galima perduoti teismui nagrinėti pagreitinto proceso tvarka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius