Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas kaip pėdas vairuotojas iš Šalčininkų su automobiliu apsivertė pasieniečių akivaizdoje

Šalčininkų rajono Dieveniškių miestelyje pasieniečių akivaizdoje apvirto leistiną greitį viršijęs lengvasis automobilis, vairuojamas girtutėlio vietinio gyventojo.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad apie vidurnaktį iš pirmadienio į antradienį pro VSAT Vilniaus rinktinės Dieveniškių užkardos mobilų patrulį, stovėjusį vienoje Dieveniškių miestelio gatvėje, didesniu nei gyvenamojoje vietovėje leistina greičiu pravažiavo įtartinas lengvasis automobilis Volkswagen Jetta.

Pasieniečiai tarnybiniu visureigiu pajudėjo jam iš paskos, tačiau už kelių šimtų metrų pavojingai manevravęs įtartinas „folksvagenas“ ties Dieveniškių tvenkiniu nuslydo nuo kelio ir apsivertė ant stogo.

VSAT pareigūnai į įvykio vietą iškvietė medikus ir ugniagesius gelbėtojus. Ant stogo apvirtusiame automobilyje atsidūręs žmogus buvo užspaustas salone, nes nuo smūgio deformavosi durelės, kurių pasieniečiams nepavyko atidaryti.

Iš pradžių jokių gyvybės ženklų nerodęs vyras po kelių minučių atsipeikėjo. Jį iš sumaitoto automobilio ištraukė ugniagesiai. Medikų pagalbos vairuotojas atsisakė.

Netrukus išsiaiškinta, kad automobilį vairavo visiškai girtas 42 metų Šalčininkų rajono gyventojas. Jam nustatytas 3,76 promilės girtumas.

Vyras ir automobilis perduoti Šalčininkų rajono policijos pareigūnams, kurie toliau aiškinsis eismo įvykio aplinkybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius