Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas marijampolietis lėkė motoroleriu be šalmo ir vairuotojo pažymėjimo

Kalvarijos užkardos pareigūnai pasienyje su Lenkija sulaikė neblaivų Marijampolės rajono gyventoją, kuris vairavo motorolerį neturėdamas tam teisės, nes anksčiau jau buvo įkliuvęs neblaivus. Vyras neturėjo ir kitų reikalingų transporto priemonės dokumentų, be to, kartu su keleiviu važiavo be motociklininkų šalmų.
Marijampolės rajone dirbantys pasieniečiai
Marijampolės rajone dirbantys pasieniečiai / VSAT nuotr.

Antradienį vakare Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Marijampolė – Suvalkai, Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai dokumentų patikrinimui sustabdė motorolerį „Zippo“ su lenkiškais registracijos numeriais. Ši vieta yra prie pat sienos su Lenkija.

Pasieniečiai vairuotojo paprašė pateikti asmens bei transporto priemonės dokumentus. Paaiškėjo, kad 43-ejų Marijampolės rajono gyventojas neturėjo nei vairuotojo pažymėjimo, nei motorolerio registracijos liudijimo, nei privalomojo civilinės atsakomybės draudimo. Kartu vyko 27-erių keleivis. Abu vyrai nedėvėjo motociklininkų šalmų, kurie privalomi vykstant šia transporto priemone.

Motorolerį sustabdžiusiems Kalvarijos pasieniečiams iškart tapo aišku, kad vairuotojas yra apsvaigęs nuo alkoholio. Į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai, kurie alkotesteriu vairuotojui nustatė 2,04 prom. girtumą. Kaip paaiškėjo vėliau, šis vyras jau buvo baustas už vairavimą išgėrus, todėl iš jo atimtas vairuotojo pažymėjimas.

Kalvarijos pasieniečiai sulaikytą vairuotoją ir motorolerį perdavė policininkams, kurie toliau tirs šį įvykį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius