Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas penkiasdešimtmetis Vilniuje šovė į policininkus, pareigūnai irgi panaudojo ginklus

Sekmadienio pavakare Vilniuje įvyko ginkluotas incidentas, per kurį girtas penkiasdešimtmetis iš savadarbio ginklo šovė į policijos patrulius. Pareigūnai atsakė šūviais į orą. Žmonės per incidentą nenukentėjo, įtariamasis sulaikytas.
Pistoletas
Pistoletas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Ši istorija prasidėjo apie 17.20 val. S.Batoro g. Policija gavo pranešimą, kad vieno namo kieme siautėja ginkluotas vyras.

Nurodytu adresu atvykę policijos patruliai iš tiesų aptiko vyrą, kuris rankoje laikė pistoletą. Pamatęs artėjančius pareigūnus, vyras iš 5-7 metrų šovė į policininkus, tačiau nepataikė. Į įvykio vietą atvykę du pareigūnai išsitraukė ginklus ir po tris kartus iššovę į orą pareikalavo, kad vyras mestų ginklą.

Policininkų raginimai pasiduoti ir šūviai į orą vyriškio nenuramino. Jis iš naujo užsitaisė ginklą ir įrėmęs sau į smilkinį pagrasino nusišauti.

Tragedija neįvyko. Pareigūnai reagavo žaibiškai, vyrą jiems pavyko nuginkluoti. Paaiškėjo, kad penkiasdešimtmetis vilnietis yra girtas, į policininkus jis šovė iš savadarbio ginklo, pritaikyto šaudyti 9 mm kulkomis.

Įtariamasis buvo sulaikytas ir pristatytas į Vilniaus m. 4-ąjį policijos komisariatą.

Sulaikytasis sakė, kad siautėti S.Batoro g. jis pradėjo sužinojęs, kad buvusi draugė jo nebemyli. Esą ji pradėjo draugauti su kitu, todėl jis nusprendęs išsiaiškinti. Paskui jis pradėjo tvirtinti, kad kažkas sumušė jo sūnų, todėl jis esą ėjo aiškintis ir t.t.

Vyriškio siautėjimo motyvai iki galo dar neaiškūs. Tačiau pareigūnai mano, kad kaltas galėtų būti  ir didelis alkoholio kiekis organizme.

Komisariate įtariamasis pradėjo skųstis širdies skausmais, todėl jam buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Tačiau jie vyriškio į ligoninę nevežė.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis 48 val. bus uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius