-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas radviliškietis nebuvo įleistas į lėktuvą

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė į Norvegiją skristi norėjusį girtutėlį radviliškietį. Jis vos pastovėjo ant kojų ir galėjo sukelti pavojų skrydžio saugumui, todėl nebuvo įleistas į lėktuvą.
Kauno oro uostas
Kauno oro uostas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

VSAT praneša, kad sekmadienį vakare Kauno oro uoste budėję pasieniečiai gavo informacijos apie reisu į Oslą turėjusį skristi 36-erių Radviliškio gyventoją.

Jis buvo užsiregistravęs skrydžiui, tačiau įlaipinant keleivius pradėjo konfliktuoti su aptarnaujančiu personalu. Vyras buvo toks neblaivus, kad negalėjo būti įleistas į lėktuvą, antraip galėjo kilti grėsmė skrydžio ir kitų keleivių saugumui.

Išvykimo salėje pasieniečiai sulaikė vos ant kojų bepastovintį ir sunkiai aplinkoje besiorientuojantį radviliškietį, nuo kurio sklido stiprus alkoholio kvapas.

Sulaikomas VSAT pareigūnų jis nesipriešino ir, atrodė, nelabai suprato, kas vyksta.

Lėktuvas į Oslą išskrido laiku ir be šio keleivio, nes tuo metu jį VSAT pareigūnai buvo uždarę į Kauno oro uosto užkardos laikino sulaikymo kamerą.

Vyrui nustatytas 3,47 promilės girtumas. Kiek vėliau Kauno oro uosto pasieniečiai jį perdavė Kauno policijos pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius