Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas Šalčininkų rajono gyventojas vairavo neregistruotą ir nedraustą keturratį

Šalčininkų rajone Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė keturračiu motociklu važiavusį vietinį gyventoją. Paaiškėjo, kad alkoholio gerokai padauginęs vyras vairavo niekur neregistruotą ir neapdraustą transporto priemonę.
Asociatyvi iliustracija
Asociatyvi iliustracija / VSAT archyvo nuotr.

Pirmadienį ties Šalčininkų rajono Kužių kaimu patruliavę Varėnos rinktinės Tribonių užkardos pasieniečiai pastebėjo vietiniu keliu važiavusį įtartiną keturratį motociklą. Patikros metu paaiškėjo, kad jo vairuotojas neturi asmens tapatybės dokumento, privalomo pasienio ruože. Išsiaiškinta, kad tai – 45 metų Šalčininkų rajono gyventojas.

Nustatyta, jog vyras vairavo niekur neregistruotą ir privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu neapdraustą keturratį motociklą „BOSS ATV“. Nuo pažeidėjo sklido stiprus alkoholio kvapas. Į alkoholio tikrintuvą jis įpūtė 2,39 promilės.

Vyras ir keturratis motociklas perduoti Šalčininkų policijos pareigūnams. Pažeidėjas turės atvykti ir į Tribonių pasienio užkardą, kurios pareigūnai pradėjo administracinę teiseną dėl buvimo pasienio ruože be asmens dokumentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius