Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas vairuotojas Kaune du kartus trenkėsi į moters „Citroen“

Trečiadienį A.Juozapavičiaus prospekte, Kaune, neblaivus vairuotojas sukėlė avariją. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis.
Avarija A.Juozapavičiaus prospekte
Avarija A.Juozapavičiaus prospekte / Agnės, Feisbuko nuotr.

Į nepaprastą situaciją trečiadienio popietę Kaune pateko moteris, kuri ne savo valia tapo avarijos auka, o į ją atsitrenkęs vairuotojas į alkotesterį įpūtė 2,57 promilės.

13 valandą 25 minutės policijos pareigūnai sulaukė skambučio. Buvo pranešta apie avariją A.Juozapavičiaus prospekte. Tačiau istorija prasidėjo kur kas anksčiau – toje pačioje gatvėje esančios parduotuvės „Norfa“ aikštelėje.

Čia vyro, gimusio 1958 metais, vairuojamas automobilis „Ford“ atsitrenkė į 36 metų moters „Citroen“. Smūgis nebuvo stiprus. „Ford“ atsirėmė į „Citroen“ gale esantį priekabos tempimo kablį. Iš automobilių išlipę vairuotojai apžiūrėję transporto priemones ir įvertinę, kad žala nėra padaryta išsiskirstė.

Automobiliai išvažiavo iš aikštelės Panemunės kryptimi. Nuvažiavus kelis šimtus metrų, stabdydama prieš pėsčiųjų perėją, moteris vėl pajuto smūgį į automobilio galą. Išlipusi iš automobilio išvydo vėl tą patį „Ford“ ir jo vairuotoją. Vyro elgesys sukėlė įtarimų, todėl buvo iškviesta policija.

Atvykę pareigūnai nustatė, kad „Ford“ vairuotojas kaip reikiant apgirtęs. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis. Vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius