Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas vairuotojas Vilkaviškio rajone rėžėsi į pasieniečių automobilį, sužaloti trys žmonės

Trys žmonės buvo sužaloti trečiadienį Vilkaviškio rajone girto vairuotojo automobiliui įsirėžus į po tarnybos važiavusių pasieniečių mašiną.
Greitoji pagalba ir policija
Greitoji pagalba ir policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip pranešė Policijos departamentas, trečiadienį apie 21 val. Vilkaviškio r., kelio Vilkaviškis - Gražiškiai 12 km, automobilis „Audi 100“, kurį vairavo neblaivus D.M. (gim. 1983 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu „VW Passat“, kurį vairavo ne tarnybos metu uniformuotas (važiavo po tarnybos) blaivus VSAT prie VRM Lazdijų rinktinės Vištyčio užkardos l. e. jaunesniojo specialisto pareigas N.P. (gim. 1983 m.).

Eismo įvykio metu sužaloti automobilio „VW Passat“ vairuotojas ir kartu važiavęs ne tarnybos metu uniformuotas (važiavo po tarnybos) VSAT prie VRM Lazdijų rinktinės Vištyčio užkardos l. e. vyresniojo pasieniečio pareigas T.Š. (gim. 1992 m.).

Suteikus medicinos pagalbą abu pasieniečiai gydomi ambulatoriškai.

Taip pat sužalotas automobilio „Audi 100“ vairuotojas, kuris, suteikus medicinos pagalbą, atvesdintas į Vilkaviškio r. policijos komisariatą ir uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 1,70 prom. girtumas.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius