Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 06 23 /14:32

Girtas vairuotojas Vilniuje sukėlė avariją, į ligoninę nuvežti keturi vaikai

Net keturi vaikai buvo nuvežti į ligoninę sekmadienį Vilniuje susidūrus dviem automobiliams. Pirminiais duomenimis, avariją sukėlė girtas vairuotojas.
Įvykio vietoje Vilniuje, Rygos g.
Įvykio vietoje Vilniuje, Rygos g. / Įvykio liudininko Tomo S. nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Incidentas šiek tiek prieš 12.30 val. įvyko Rygos g. Čia automobilis „Audi“ trenkėsi į galą automobiliui „VW Passat“, kuriuo buvo vežami keturi vaikai.

Pirminiais duomenimis, automobilio „VW Passat“ vairuotojas priešais perėją pristabdė praleisti per gatvę einančių žmonių. Tuo metu jam į galą trenkėsi automobilis „Audi“. „VW Passat“ pajudėjo į priekį, o „Audi“ dar kartą trenkėsi jam į galą.

Po avarijos greitosios pagalbos medikai į ligoninę nuvežė keturis automobiliu „VW Passat“ važiavusius vaikus. Teigiama, kad jų sužalojimai nėra sunkūs, vaikai nuvežti patikrai.

Iš karto po avarijos įtarta, kad automobilio „Audi“ vairuotojas Antanas Z. gali būti neblaivus. Netrukus alkotesteris parodė, kad 1972 m. gimusio vyro organizme gali būti 3,59 promilės alkoholio.

Avarijos kaltininkas pats pareigūnams pareiškė, kad dirba Valstybės saugumo departamente. Šie jo teiginiai kol kas oficialiai nėra paneigti.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius