-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girto vairuotojo šėlsmą sustabdė praeiviai

Trečiadienį prieš vidurnaktį paini istorija nutiko sostinės Naujosios Vilnios rajone. Pasak liudininkų, neblaivus vairuotojas trenkėsi į mokyklos tvorą ir bandė pasišalinti. Praeiviai jį sučiupo, tačiau atvykus policijai jis pareiškė, kad ne jis vairavo šią autotransporto priemonę, o tik sėdėjo šalia jos ant šaligatvio.

Prieš vidurnaktį Vilniaus policija buvo iškviesta į Naujojoje Vilnioje esančią Darželio gatvę. Buvo teigiama, kad praeiviai sulaikė neblaivų vairuotoją, kuris prieš tai apgadino svetimą turtą ir bandė pabėgti.

Liudininkai pasakojo, kad didžiuliu greičiu lėkęs „Renault“ markės automobilis užšoko ant pėsčiųjų šaligatvio, rėžėsi į mokyklos tvorą, perlaužė ją laikiusius betoninius stulpelius ir bandė sprukti pasukdamas į gretimą gatvę. Čia jį praeiviai ir sulaikė.

Atvykus policijai, sulaikytas vyriškis teigė, kad jis nevairavo automobilio, o tik sėdėjo šalia jo.

Tą patį jis teigė ir 15min žurnalistui. Jis pripažino, kad yra neblaivus, tačiau neigė vairavęs automobilį, o tik šalia leidęs laiką. Džiaugėsi, kad jį galima nubausti nebent už pasirodymą neblaiviam viešojoje vietoje, tačiau niekas neįrodys, kad jis buvo už vairo.

Apgadintą automobilį, kurio detalės gulėjo prie išverstos tvoros, išsivežė evakuatorius. Kas šioje istorijoje meluoja – jį sulaikę praeiviai ar neblaivus vyriškis – aiškinsis Vilniaus policijos tyrėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius