Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtos trijulės pasivažinėjimas vogtu automobiliu baigėsi Joniškio rajono griovyje

Joniškyje šį savaitgalį policija sulaikė vagis, kurie pavogė automobilį, o kai šis besivažinėjant Šiaulių rajone sugedo, paliko jį likimo valioje ir pėsčiomis parkulniavo į Joniškį.
Joniškio r. pavogtas „VW Golf“
Joniškio r. pavogtas „VW Golf“ / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, šeštadienio naktį buvo gautas pranešimas, kad iš Joniškyje, Vilniaus gatvėje, esančios automobilių stovėjimo aikštelės pavogtas 47 metų A.M. priklausantis raudonos spalvos automobilis „VW Golf“.

Padedant Šiaulių kolegoms, automobilis buvo rastas Šiaulių rajone, ties Meškuičių gyvenviete, griovyje. Automobilio savininkas, vykdamas pasiimti savo transporto priemonės, ties Mūšos upės tiltu pastebėjo du vyrukus, pėdinančius pėsčiomis link Joniškio. Policijos pareigūnai, gavę informacijos apie įtartinus pėsčiuosius, juos pasivijo ir sulaikė.

Sulaikytieji 21 metų T.B. ir 29 metų S.Š. pareigūnams papasakojo, kad  automobilio jiems prireikė tam, kad galėtų nuvažiuoti į Šiaulius aplankyti gimdančios draugės. Ties Meškuičiais mašina sugedo, tad vaikinai ją paliko ir pėsčiomis nukulniavo atgal į Joniškį.

Policijos pareigūnams aiškinantis vagystės aplinkybes, prie įtariamųjų sąrašo prisidėjo ir 21 metų mergina J.M., kuri po nesėkmingos kelionės, palikusi draugus, namo grįžo pakeleivinga mašina. Trijulei idėja pavogti automobilį ir juo nukakti iki Šiaulių kilo išgėrus.

Sulaikytiesiems nustatytas vidutinis girtumas, jie uždaryti į areštinę. Joniškio rajono policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius