Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtų jaunuolių siautulys Kauno rajone: apgadintas policijos automobilis, suplėšyti patrulių drabužiai

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Kauno apskrities VPK patruliai vargo su sunkiai tramdomais girtais asmenimis. Kauno rajone sulaikomi du neblaivūs jaunuoliai net tik apgadino tarnybinę mašiną bei nuovados patalpas, bet ir apspardę policininkus, suplėšė jų drabužius. Tą pačią naktį Kaune šėlo ir girta moteris, apspardžiusi bei apspjaudžiusi pareigūną.
Naktinis policijos budėjimas Kaune
Naktinis policijos budėjimas Kaune/ Asociatyvi nuotr. / 15min.lt/Pauliaus Ramanausko nuotr.

Kauno apskrities VPK informuoja, jog gruodžio 20 dieną, apie 2 valandą nakties, Kauno rajono Taurakiemio seniūnijos Margininkų kaime buvo išdaužti gyvenamojo namo langai, dėl ko netrukus buvo sulaikyti du neblaivūs įtariamieji, gimę 1991 metais (nustatytas 1,39 promilių girtumas) ir 1996 metais (nustatytas 1,47 promilių girtumas).

Pristatomi į policijos komisariatą jie trankėsi, spardė automobilį, įskėlė pertvarą, sugadino skiriamąsias grotas, išplūdo pareigūnus necenzūriniais žodžiais. Vedami iš automobilio į komisariatą aktyviais veiksmais priešinosi: vienam iš patrulių įspyrė į ranką, suplėšė tarnybinę striukę ir tarnybinių kelnių kišenę.

Atvesti į komisariato laikino sulaikymo patalpas, toliau elgdamiesi agresyviai, apgadino laikino sulaikymo patalpų sienas ir grotas.

Vyrai uždaryti į areštinę. Pareigūnai į medicinos įstaigą nesikreipė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 286 straipsnį.

Tą pačią naktį Kauno mieste šėlo jau moteris. 

Gruodžio 20 dieną apie 4 valandą Kauno Kurpių gatvėje viešoje vietoje sulaikoma neblaivi (nustatytas 1,78 promilių girtumas) 39-erių metų moteris aktyviais veiksmais priešinosi mobilaus būrio patruliams, vienam iš patrulių įspyrė į pilvo sritį, mosuodama rankomis vengė sulaikymo, apspjovė patruliui veidą, išplūdo juos necenzūriniais žodžiais.

Moteris uždaryta į areštinę. Pareigūnai į medicinos įstaigą nesikreipė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 286 straipsnį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius