-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Granados policija konfiskavo 330 kg hašišo ir sulaikė jį slėpusius keturis žmones: įkliuvo ir lietuvis

Granados nacionalinė policija, kovodama su tarptautine prekyba narkotikais, vykdė operaciją „Sunkvežimis“, kurios metu sulaikyti keturi Ispanijos, Lietuvos ir Nyderlandų pilietybes turintys asmenys. Nė vienas anksčiau nėra turėjęs teistumo. Jie, kaip įtariama, priklauso nusikalstamai organizacijai.
Maljorkos policija
Ispanijos policija / Reuters/Scanpix nuotr.

Buvo konfiskuota daugiau kaip 330 kg hašišo. Narkotinės medžiagos buvo paslėptos dvigubame dugne, įrengtame po priekabos degalų baku, rašo portalas ultimahora.es.

Granados pietinio rajono policijos nuovados pareigūnai pradėjo tyrimą, siekdami surasti narkotikų sandėlį, apie kurio egzistavimą sužinojo pareigūnai.

Buvo rastas pramoninis sandėlis, esantis miestelyje, kuriame nevykdoma jokia komercinė veikla ir kuriame stovi sunkiasvoriai sunkvežimiai, kitos transporto priemonės ir pastebimas žmonių srautas.

Tyrimui įsibėgėjus, praėjusį trečiadienį, šios policijos nuovados Miesto nusikaltimų grupės agentai kartu su Prevencijos ir reagavimo padaliniu bei Provincijos kriminalistinės policijos brigada koordinavo operaciją, kurios metu minėtame pramoniniame pastate atliko kratą.

Operacijos rezultatas – surasta priekaba, kurioje buvo įrengta slėptuvė narkotikams.

Iš viso konfiskuota daugiau kaip 330 kg hašišo, kuris buvo rastas šalia šios slėptuvės ir paruoštas paslėpti joje; be narkotikų, taip pat konfiskuota priekaba ir hašišo pakavimo įranga.

Sulaikyti keturi 38–53 metų amžiaus asmenys, visi anksčiau neteisti, du iš jų – Ispanijos, vienas – Lietuvos ir vienas Nyderlandų pilietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius