-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greičio ir narkotikų mėgėjams Šiauliuose ramybės nėra

Kai į Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato patrulių akiratį patenka V. K. vairuojamas automobilis, jis visada stabdomas, kadangi minėtas vaikinas pareigūnams žinomas kaip pavojų aplinkiniams keliantis eismo dalyvis.
Greičio ir narkotikų mėgėjams Šiauliuose ramybės nėra.
Greičio ir narkotikų mėgėjams Šiauliuose ramybės nėra. / Policijos nuotr.

Šiuo metu jau 26-rių metų vaikinas savo pažintį su policijos pareigūnais pradėjo prieš devynerius metus. Būdamas 17-kos metų ir neturėdamas teisės vairuoti jis automobiliu pradėjo raižyti miesto gatves. Iki praėjusių metų už automobilio vairavimą neturint tam teisės jam buvo surašyta per 40 administracinės teisės pažeidimo protokolų. Atsisakyti nutrūktgalviško elgesio jo neprivertė nei policijos skiriamos baudos, nei tai, kad du kartus jis sukėlė techninius eismo įvykius. Praėjusių metų pradžioje įsigijęs vairuotojo pažymėjimą, rudenį jo jau neteko, nes nuolat viršydavo leistiną greitį, o galop buvo sulaikytas už vairo neblaivus. Be to, pareigūnai žino, kad jo silpnoji pusė - ir kvaišalai. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis jis 2008 metais buvo teistas, o praėjusių metų gruodį su jais vėl įkliuvo pareigūnams.

Šių metų rugsėjo 20-osios popietę patruliai, miesto centre pamatę savo seną pažįstamą, vėl jį sustabdė. Šįkart vaikinas nieko su savimi neturėjo, tačiau šalia sėdėjusio draugo M. D. kišenėse pareigūnai rado 12 polietileninių pakelių su baltais milteliais, kurie įtariami esantys narkotinė medžiaga. 24 metų jaunuolis buvo uždarytas į areštinę, dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis pradėtas ikiteisminis tyrimas. Beje, šis šiaulietis pareigūnams taip pat puikiai pažįstamas. Jis tris kartus teistas už vagystes, o prieš pusantro mėnesio jam pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Rugpjūčio 4 d. jis su dar vienu šiauliečiu buvo sulaikyti, kai banke norėjo išsikeisti netikrą 100 JAV dolerių kupiūrą. Tada pareigūnai M. D. rankinėje rado maišelį su balta biria, įtariama, narkotine medžiaga ir tuščius polietileninius maišelius bei elektronines svarstykles, įprastai, naudojamas kvaišalams dozuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius