-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greiderio nemačiusiame žvyrkelyje Vilniaus rajone paryčiais apsivertė „Peugeot“, į ligoninę išvežti keturi jaunuoliai

Keturi žmonės nukentėjo pirmadienį paryčiais Vilniaus rajone apsivertus nesuvaldytam automobiliui „Peugeot“. Avarija įvyko žvyrkelyje, kuris nežinia kada buvo tvarkytas.
Avarijos vietoje Vilniaus rajone
Avarijos vietoje Vilniaus rajone / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Pagalbos skambučio dėl Vilniaus r., Šriubiškių kaime įvykusios avarijos pirmadienį sulaukta apie 5 val. Skambinę nelaimės liudininkai pranešė, kad apsivertusiame automobilyje gali būti užspaustų žmonių.

Į įvykio vietą iš karto išsiųstos gausios spec. tarnybų pajėgos – policijos patruliai, keturi greitosios pagalbos automobiliai, dvi ugniagesių gelbėtojų mašinos.

Paaiškėjo, kad greiderio nemačiusiame žvyrkelyje apsivertė nesuvaldytas automobilis „Peugeot“. Ugniagesiai teigia, kad užspaustų žmonių nėra, mašinai besiverčiant keli jaunuoliai iš jos iškrito. Gelbėtojai tik užsuko automobilio dujų balioną.

Greitosios pagalbos medikai į ligoninę išvežė keturis žmones – du vaikinus ir dvi merginas. Vienas vaikinas nukentėjo ypač sunkiai. Kartu važiavusieji tvirtina, kad būtent jis ir vairavo automobilį.

Pirminiais duomenimis, automobilis priklauso lengviau sužalotam jaunuoliui. Jis tvirtina, kad netoli Šriubiškių kažką šventė, o kito vaikino paprašė tik pavairuoti.

Jaunuoliai važiavo į Paberžę, kuri yra vos už kelių kilometrų nuo avarijos vietos.

Po avarijos automobilyje vis dar mėtėsi keli tušti alkoholio buteliai ir vienas pilnas brendžio butelis. Mašina visiškai suniokota. Pagal likusias žymes spėjama, kad greitis buvo nemažas, kadangi „Peugeot“ ritosi keliasdešimt metrų. Iš pradžių ji vartėsi žvyrkeliu, vėliau – palei šlaitą grioviu ir vėl grįžo ant kelio.

Vilniaus rajono policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą. Ar vairuotojas buvo blaivus, paaiškės ištyrus jo kraują.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius